Implanturile dentare ÔÇô solu┼úia ideal─â pentru a ob┼úine un z├ómbet de invidiat!

1 implanturi dentare jpg jpeg

Dantura incompletă poate afecta calitatea vieţii oricui. Zâmbetul are un aspect inestetic, procesul de masticaţie este realizat cu dificultate, iar problemele stomatologice continuă să apară.

Golurile din dantur─â pot fi acoperite, din fericire, cu ajutorul tratamentului cu implanturi dentare. El poate reface ├«n totalitate dantura at├ót din punct de vedere func┼úional, c├ót ┼či estetic.

├Än cazul ├«n care ai nevoie de acest tratament, cu siguran┼ú─â ├«┼úi dore┼čti s─â afli mai multe detalii despre el. Iat─â care sunt cele mai frecvente ├«ntreb─âri ale pacien┼úilor ┼či ce r─âspunsuri au oferit speciali┼čtii.

Ce este, de fapt, implantul dentar?

stanga
dreapta
2 implanturi dentare 2 jpg jpeg

Implantul este un ┼čurub din titan ┼či alte aliaje care este inserat ├«n osul dentar, ├«n locul r─âd─âcinii dintelui pierdut. Acesta este un dispozitiv compatibil 100% cu organismul uman, a┼ča c─â pacientul nu ├«l va percepe ca pe un corp str─âin, ci se va bucura de confort maxim.

Care este diferen┼úa dintre implant ┼či alte metode de ├«nlocuire a din┼úilor pierdu┼úi?

Tratamentul cu implanturi dentare este cel mai eficient ├«n momentul de fa┼ú─â. ├Än compara┼úie cu puntea dentar─â, el nu se sprijin─â pe din┼úii vecini, a┼ča c─â nu provoac─â deterioarea lor. ├Än plus, implanturile au o rezisten┼ú─â ├«ndelungat─â, iar dac─â sunt ├«ngrijite corespunz─âtor, pacien┼úii se pot bucura de ele pentru tot restul vie┼úii.

Care sunt etapele tratamentului?

Prima etapă este consultaţia. Medicul specialist verifică starea danturii tale cu ajutorul unui computer tomograf. Dacă ai fost diagnosticat cu boli cronice, el îţi va recomanda efectuarea unor analize de sânge înainte de începerea tratamentului.

Apoi, medicul va concepe un plan de tratament, moment ├«n care vei afla toate procedurile necesare, dar ┼či costul lor.

Urm─âtoarea etap─â const─â ├«n inserarea implantului dentar. Interven┼úia este realizat─â sub efectul anesteziei, ceea ce ├«nseamn─â c─â nu vei sim┼úi durere, ┼či dureaz─â aproximativ 30 de minute. Dup─â implantare, va fi necesar s─â a┼čtep┼úi ├«n jur de 3-4 luni, timp ├«n care zona respectiv─â se vindec─â, iar procesul de integrare osoas─â a implantului se ├«ncheie.

Odat─â ce osteointegrarea este complet─â, va trebui s─â te prezin┼úi la clinic─â pentru a ┼úi se ata┼ča un bont de vindecare, pentru 2-3 s─âpt─âm├óni, iar apoi pentru ata┼čarea unui bont protetic, acesta fiind, de fapt, suportul pentru dintele artificial.

Ultimul pas este cel în care medicul îţi ia amprenta dentară pentru realizarea unei coroane acoperite cu ceramică, care va arăta la fel ca ceilalţi dinţi, iar apoi o va cimenta pe bont.

2 implanturi dentare 2 jpg jpeg

Câte tipuri de implant dentar există?

Implanturile dentare se împart în 3 mari categorii:

- implanturile care înlocuiesc dinţii ce nu au mai putut fi salvaţi:

- sistemul Fast and Fixed - 4 sau 6 implanturi susţin noua dantură pe întreaga arcadă;

- implanturile cu un sistem de tip capse pentru fixarea unei proteze dentare mobile.

Care sunt beneficiile tratamentului cu implanturi dentare?

Persoanele care aleg aceast─â metod─â de ├«nlocuire a din┼úilor se bucur─â de numeroase avantaje. ├Än acest mod, reu┼česc s─â previn─â migrarea natural─â a din┼úilor c─âtre spa┼úiul r─âmas gol, se bucur─â de stabilitatea danturii, evit─â tratamentele complexe provocate de golurile din dantur─â ┼či se m├óndresc cu o dantur─â impecabil─â.

La ce vârstă poţi beneficia de acest tratament?

Din fericire, nu exista o limit─â maxim─â de v├órst─â. Orice persoan─â care a dep─â┼čit v├órsta de 16-18 ani poate ob┼úine un z├ómbet perfect cu ajutorul unor implanturi dentare. Condi┼úia este s─â aib─â o stare de s─ân─âtate general bun─â!Recente

ochi   eye g99a89cea9 1280 jpg
Dulciuri  jpg
FotoJet jpg
Pete pe covor jpg
bucatarie sustenabila jpg
inghetata de coacaze rosii jpeg
Masina de spalat vase   jpg
namol shutterstock 1406759780 jpg
clickpentrufemei christopher campbell TWk2LLeTn U unsplash jpg
Sampon jpg
280125393 316326777320979 1522983668319643197 n jpg
flori de papadie   shutterstock 1767203855 jpg
papa shutterstock 758935006 jpg
fata rochie shutterstock 735265837 jpg
Ursula Corbero   shutterstock 1460200838 jpg
Par rar jpg
remodelare corporala jpg
hipnoza shutterstock 1702252621 jpg
Perna  jpg
5 lucruri interesante despre cânepă jpeg