Investiția în implanturi dentare îți va schimba viața în totalitate!

O persoană își poate pierde dinții din multe motive. Înaintarea în vârstă reprezintă o cauză frecventă, dar edentația poate apărea și din cauza unei igiene necorespunzătoare care, în timp, duce la instalarea parodontozei, precum si din cauza unui accident.

image

Din păcate, această problemă vine "la pachet" cu scăderea calității vieții și pierderea stimei de sine a persoanei respective.

Cea mai bună soluție pentru această problemă este tratamentul cu implanturi dentare. Acesta reprezintă o metodă eficientă și accesibilă din punct de vedere financiar de a-ți recăpăta zâmbetul, funcționalitatea danturii și încrederea în tine.

Ce sunt implanturile și ce presupune tratamentul?

Implanturile sunt șuruburi din titan care înlocuiesc rădăcinile dinților lipsă. După inserarea unui implant, urmează perioada de osteointegrare, care poate dura câteva luni. Apoi, medicul va insera un bont protetic și va atașa coroana dentară, singurul element vizibil din tratament. Aceasta va arăta la fel ca ceilalți dinți și se va simți natural.

Intervenția de implantare se realizează sub efectul anesteziei, așa că nu vei simți durere pe parcursul procedurii. Este posibil, însă, ca după procedură să simți un mic disconfort, însă medicul specialist îți va prescrie pastilele pe care trebuie să le administrezi pentru a scăpa de senzația neplăcută.

Motivele pentru care ar trebui sa investești în implanturi dentare

Investiția în această procedură nu ar trebui amânată, mai ales că îți oferă numeroase beneficii. Iată câteva dintre ele.

image

1. Menținerea sănătății dentare

Starea danturii celor care apelează la acest tratament se îmbunătățeste semnificativ după investiția în implanturi dentare. Pacienții pot din nou să mestece bine toate alimentele pe care le doresc și reușesc în acest mod să își protejeze ceilalți dinți.

Odată ce un dinte este extras, osul dentar începe să se resoarbă, așa că treptat nici ceilalți dinți nu mai au o susținere bună. Însă, dacă vei apela din timp la tratamentul cu implanturi, vei împiedica instalarea procesului de resorbție osoasă și îți vei proteja restul danturii.

2. Obținerea unui aspect întinerit

Pacienții care optează pentru tratamentul cu implanturi dentare obțin un look demn de invidiat. Ei par mai tineri cu câțiva ani, pentru că întreaga structură a feței se îmbunătățește. În plus, o persoană care a avut parte de acest tratament poate zâmbi cu încredere, fără să mai fie stanjenită de aspectul danturii sale.

3. Ameliorarea stării psihice

Starea mentală a pacienților se îmbunătățește după ce și-au refăcut dantura cu ajutorul implanturilor. Stima de sine crește, încep sa se simtă din ce în ce mai bine în pielea lor și sunt mai fericiți.

Prin urmare, dacă ai nevoie de un tratament cu implanturi dentare, nu mai aștepta și programează-te la o clinică dentară de top, cu aparatură și produse de calitate superioară, care să îți asigure cele mai bune îngrijiri medicale! Dacă nu deții în momentul de față toți banii necesari pentru tratament, nu este nicio problemă! Poți alege să plătești în rate, iar astfel nu vei scoate o sumă mare de bani din buzunar, dintr-odată.

Nu mai amâna intervenția, pentru că vei risca să îți pierzi și ceilalți dinti! Optează acum pentru o procedură care îți va schimba viața în totalitate!