Soluții pentru mobilitate și un stil de viață sănătos, pentru persoanele cu deficiențe locomotorii

Persoanele cu deficiențe locomotorii trăiesc, adesea, o viață dominată de rutină și de imposibilitatea de a-și depăși condiția, de a fi independente și de a desfășura singure activități recreative sau necesare vieții de zi cu zi.

image

Din păcate, acești oameni sunt dependenți de membrii familiei în rutina zilnică, iar acest lucru poate fi cât se poate de neplăcut pentru psihicul lor, dar și pentru starea de sănătate în general. Vestea bună este că există soluții practice și la îndemână, dacă există voință din partea celor aflați într-o astfel de situație.

Persoanele vârstnice sau adulții cu deficiențe locomotorii mai minore sau mai severe cu mare dificultate reușesc să aibă o viață bazată pe mișcare, pe diversificarea activităților, pe petrecerea timpului în aer liber, în natură. Adesea, zilele lor se scurg în rutina celor patru pereți ai unei camere, visând cu ochii deschiși la plimbările prin parc sau la activități banale pe care să le facă singuri, cum ar fi mersul la cumpărături. Chiar dacă nu sunt complet imobilizați la pat, pentru acești oameni parcurgerea a doi sau trei kilometri este doar un vis frumos.

Din fericire, există o variantă la care pot apela, și anume tricicleta electrică. Aceasta nu doar că este prietenoasă cu mediul înconjurător și respectă cele mai înalte standarde de performanță energetică, dar oferă mobilitate, confort, stabilitate și siguranță celor aflați în nevoie.

Ce avantaje oferă o tricicletă electrică

Tricicletele electrice oferă numeroase avantaje care nu se regăsesc la un simplu scuter, de exemplu. Datorită gradului ridicat de stabilitate și confort, oferind și spațiu de depozitare și fiind adaptate nevoilor speciale de locomoție, tricicleta electrică e concepută de designeri să vină în întâmpinarea nevoilor complexe de deplasare.

Dacă ești în căutarea unui aliat de nădejde, poți opta pentru aceste triciclete electrice de la Dbsolar.ro, care sunt prezentate într-o gamă variată de opțiuni, cu specificații tehnice adaptate în funcție de necesități și cu un preț de listă care se adresează tuturor posibilităților materiale de care pot dispune cumpărătorii.

Dacă nu ești convins că o astfel de investiție merită, iată, pe scurt, câteva avantaje asupra cărora trebuie să-ți apleci atenția în luarea unei decizii:

-datorită faptului că dispun de trei roți, tricicletele electrice sunt extrem de ușor de condus și manevrat.

-sunt ideale pentru adulții sau persoanele vârstnice care doresc să se bucure de independență în deplasare, chiar și în afara locuinței sau spațiului de confort al curții.

-au trei viteze de deplasare înainte.

-comenzile sunt dispuse ergonomic.

-bateria tricicletelor electrice poate fi încărcată noaptea, tocmai ca ziua aceasta să fie la dispoziția beneficiarului care dorește să se deplaseze.

-nu e nevoie de permis de înmatriculare pentru tricicletele electrice, deoarece triciclul electric este limitat la 25 km/h.

-autonomia de care se bucură posesorul său este de 40-50 de km, ceea ce oferă o largă plajă de opțiuni de deplasare.

-sunt aliatul perfect pentru mersul la cumpărături, fiind concepute cu un spațiu special de depozitare.

În cele din urmă, nu uita de faptul că tehnologia modernă îți poate ușura viața și poate să-ți confere o bună parte din independența și confortul de care se bucură orice persoană cu o stare de sănătate perfectă și fără nicio afecțiune care împiedică deplasarea firească. Nu ezita să apelezi la soluții care pot să-ți readucă optimismul și zâmbetul pe buze, la orice vârstă și în orice perioadă a vieții.

Sursă foto: pexels.com.Recente

Samsung sau iPhone Iată ce telefon ți se potrivește mai bine în funcție de nevoile tale de zi cu zi! jpeg
par carut jpg
caine, fructe, cirese jpg
Ochi hazel jpg
shutterstock 418125508 jpg
Piele sanatoasa, fructe jpg
Sapunuri care alunga insectele tantarii  Sursa foto Pixabay jpg
masina de spalat vase jpg
lampi led unghii jpg
cumsedepisteazacanceruloral jpg
shutterstock 1746013364 jpg
exfoliant fata xpertbeauty jpg
Pleci la shopping  5 lucruri pe care sa le alegi cu maxima atentie jpg
shutterstock 1433984846 jpg
7 moduri mai putin stiute prin care iti protejezi rinichii  Sursa foto shutterstock 1922026235 jpg
Tort de ciocolata cu cirese  Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește  sursa   Shutterstock jpg
casa bântuită  foto   Shutterstock jpg
Pui souvlaki  Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg