Un remediu eficent pentru insomnie

1 81949 original jpg jpeg

Insomnia este o afecţiune tot mai frecventă în viaţa noastră. Aceasta poate să fie tratată de noi, printr-o serie de remedii naturiste. Pentru că somnul să fie odihnitor, trebuie să înveţi să te relaxezi. Ceaiul Kava este o variantă ideală care vine în ajutorul tău.

Ceaiul Kava îşi are originea în Insulele Tahiti şi a apărut în anul 1769. Ceaiul este recomandat în cazul stresului, anxietăţii şi a oboselii acumulate.

Cu un gust aromat, plăcut şi răcoritor, acest ceai are şi un efect tonic asupra sistemului digestiv, ajutând astfel la digestie. De asemenea, Kava este o plantă folosită si în tratamentul astmului, al infecţiilor urinare şi a durerilor de cap.

Pentru un efect imediat, se recomandă consumul plantei proaspete. Însă, există şi varianta în care poţi prepara o băutură răcoritoare, la tine acasă. Ai nevoie de 1-2 linguriţe de pudră de Kava, o cană de apă fierbinte şi 30 de minute de răbdare pentru a se infuza. Poţi găsi şi în comerţ ceaiul Kava, în formă de pliculeţe. Astfel, îţi poţi prepara şi la birou aceasta băutură răcoritoare şi relaxantă. 

Stresul şi energiile negative din jurul tău îţi pot afecta atât concentrarea din timpul zilei cât şi nevoia de un somn odihnitor. Este important să venim în ajutorul organismului cu remedii utile şi cu efect imediat.