Aşa te poţi feri de radiaţiile mobilului!

1 66237 original jpg jpeg

Studiile ştiinţifice au pus la colţ telefonul mobil de nenumărate ori. Ba că radiază, ba că dacă este ţinut multe zeci de minute la ureche produce cancer, iar lista cu avertizări serioase continuă, iar noi nu le luăm în serios. Mai ales că, în ultima perioadă, ne vedem nevoiţi să vorbim tot mai mult la telefon şi să lucrăm cu ajutorul lui. Putem, totuşi, să ne luăm câteva măsuri de precauţie.

Reprezentanţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii au declarat în cei mai clari şi serioşi termeni posibili că celulare sunt obiecte care emit radiaţiiposibil cancerigene.

Este vorba despre faptul că acestea ar fi responsabile de declanşarea tumorilor cerebrale. De asemenea,radiaţii pot da şi alte simptome,pe care e bine să le luăm în considerare încă de la primele semne,cum ar fi durerile de cap,hipertensiune şi demenţă.

Pentru a evita îmbolnăvirea,poţi lua următoarele măsuri de precauţie:

Nu vorbi mult la telefon

Limitează orice convorbirela câteva minute. În caz că nu ştiai,o discuţie chiar şi de cinci minute produce dereglări în creier care se menţin pe durata a patru ore.

Nu o spunem noi,această constatare vine din partea oamenilor de ştiinţă. Dacă nu este posibil să reduci timpul convorbirilor,încearcă să foloseşti dispozitivele de tip hands-free sau bluetooth.

Evită să vorbeşti la telefon în maşină şi lift

Pentru că sunt spaţii metalice închise,maşina şi liftul trebuie evitate când vine vorba de locuri unde poţi vorbi la telefon.

Specialiştii spun că în interiorul lor undele electromagnetice cresc în intensitate,iar efectele lor negative asupra sănătăţii sunt şi mai nocive.

Când emite multe radiaţii

Ştii când telefonul tău mobil emite cel mai multe radiaţii? Răspunsul corect este când are un semnal slab. Cu cât telefonul te atenţionează că pierde semnal,cu atât e mai periculos să îl ţii aproape de ureche.

În această situaţie,el emite şi mai multe radiaţii pentru a capta undele de transmisie a balizelor (stâlpi-antenă).

Copiii sunt mai expuşi radiaţiilor

Cercetările ştiinţifice au arătat că tinerii cu vârsta până în 20 de ani sunt de cinci ori mai predipuşi să sufere tumori,comparativ cu adulţii care alocă acelaşi interval de timp pentru convorbiri.

Cum organismul este încă în formare la copii şi tineri,experţii recomandă limitarea numărului de discuţii la telefonul mobil.

Sursă foto:tumblr.romRecente

Ghid de calatorie cu copiii  Sursa foto shutterstock 622990619 jpg
Painici cu usturoi  Sursa foto shutterstock 85029145 jpg
carente jpg
Alimente inghetate jpg
clickpentrufemei (1) jpg
Tarta de vara  Sursa foto shutterstock 2021914094 jpg
stres jpg
constipație jpg
Alimentele ultraprocesate jpg
Floarea de hartie este si remediu naturist  Sursa foto Pixabay jpg
Legume cu usturoi  Sursa foto shutterstock 1790228171 jpg
căldură  foto   Shutterstock jpg
dulap cu haine jpg
Curățenia și ordinea de acasă nu au fost niciodată atât de simple jpg
Vrei sà scapi de mirosurile neplÃcute din bucÃtÃrie ta când gÃtesti Iatà câteva trucuri care te pot ajuta în acest sens (1) jpg
Ce este rejuvenarea vaginla si cum iti dai seama ca a venit timpul sa apelezi la ea jpg
Ai parul deteriorat Vezi cateva metodele de ingrijire care ii vor reda aspectul sanatos jpg
Chec cu zmeura  Sursa foto shutterstock 146752931 jpg
masti turmeric shutterstock 201136739 jpg
celulita shutterstock 2296152455 jpg