Cu ce nuanțe și culori asortezi piesele vestimentare din denim

Denimul este un material popular și versatil, dar cu ce nuanțe și culori îl asortăm astfel încât să obținem un aspect frumos și elegant? Mai mulți stiliști își oferă sfaturile!  

image

Ryan Thompson, editor al publicației „Men’s Flair‟, este de părere că putem asorta piesele din denim cu o gamă largă de culori.

Spre exemplu, persoanele care au tenul deschis pot opta pentru blugi negri în combinație cu piese vestimentare roșii. Chiar și accesoriile roșii, precum pantofii sau bijuteriile, arată perfect! De asemenea, oamenii cu tenul închis pot lua în considerare combinația denim-portocaliu sau denim-maro, scrie „Best Life‟.

Citește și: Obiectul vestimentar care nu o să se demodeze niciodată s-ar putea afla chiar în dulapul tău! 

Alb 

Dacă nu îndrăzești să optezi pentru culoarea roșie, stilistul Elizabeth Kosich îți recomandă să mergi pe varianta clasică alb-denim, o combinație elegantă pentru care poți opta când mergi la serviciu sau la o întâlnire importantă:

„Încearcă un maiou alb, o cămașă din catifea albă și o pereche de blugi. Asortează-le cu un colier larg, care acoperă o treime din piept și cu o geantă de mici dimensiuni tip leopard‟. Poți accesoriza această ținută cu o pereche de pantofi albi sport sau cu botine de aceeași culoare. O alternativă potrivită este să porți blugi albi cu o cămașă din denim. 

Verde măsliniu 

O altă nuanță care se potrivește foarte bine cu piesele vestimentare din denim este verdele măsliniu. Stilistul Joe Pimm îți spune cum să o accesorizezi corect:

„Încearcă să porți o astfel de jachetă, o pereche de blugi închiși la culoare și o pereche de botine. Această combinație conferă un aspect șic‟. Expertul în modă, Carol Himelhoch, îți sugerează să porți, ca alternativă, un pulover verde măsliniu, o pereche de blugi închiși la culoare cu o curea din piele maro. 

Poate ești interesat și de: Istoria blugilor: de la salopeta minerilor la obiect vestimentar interzis în școli și restaurante 

Roz pal

O nuanță care se potrivește cu articolele din denim este și rozul pal, deoarece exprimă feminitate și este perfectă pentru a fi purtată în ținutele de zi cu zi. Ryan Thompson îți recomandă să porți o cămașă roz pal cu blugi deschiși la culoare și balerini. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg