Kit pentru călătorii: 8 lucruri esenţiale în trusa medicală
Când călătoreşti este posibil să ai parte de situaţii neprevăzute, care presupun folosirea unei truse medicale, şi să nu ai cu uşurinţă acces la o farmacie. Poţi să te simţi mai în siguranţă în privinţa călătoriilor tale, prin completarea următorului kit medical. Este absolut necesar.
Acest lucru îţi va garanta o vacanţă sau o călătorie de afaceri fără griji,pe cât de mult posibil.
1. Antiinflamator
În cazul în care călătoriile tale includ drumeţii,alpinism sau înot,ai putea avea nevoie de un calmant pentru muşchi. Alegerile bune includ medicamente pe bază de ibuprofen sau paracetamol.
2. Pastile pentru stomac
Atunci când suferi de probleme cu stomacul,cum ar fi greaţa şi diareea,bucuria călătoriei ar putea fi mult umbrită. De aceea este recomandat să ai mereu în geantă un medicament multifuncţional,care să te scape de astfel de simptome. În caz contrar,şi un plasture contra răului de maşină te poate ajuta.
3. Spray nazal
Destinaţia ta poate avea o umiditate mai scăzută,faţă de mediul în care îţi desfăşori activitatea zilnic,ceea ce ar putea duce la senzaţia de nas uscat. Pune în bagaj un spray nazal cu soluţie salină,pentru a păstra nările umede şi pentru a nu găzdui microbii nedoriţi,care ţi-ar putea strica vacanţa.
4. Bandaj
Acest produs este esenţial în foarte multe cazuri,cum ar fi situaţia în care cineva din grup şi-ar luxa glezna sau cineva ar avea o rană care necesită aplicarea unei presiuni. Ai putea avea nevoie chiar şi de pansamente.
5. Trusa de unghii
Nu ştii când îţi poţi agăţa o unghie şi poţi avea nevoie de o pilă ori de o unghieră. Dacă stai în concediu mai mult,nu este exclus să ai nevoie şi de o forfecuţă de cuticule. Deja ştii că este recomandat să nu împrumuţi aceste ustensile,care pot transporta o mulţime de microbi.
6. Antihistaminic
Atunci când eşti expusă la un nou mediu,probabil,te expui şi la noi alergeni. Ia cu tine şi un antihistaminic pentru a scăpa de erupţiile cutanate şi alte simptome alergice.
7. Plasturi
Tăieturile minore nu sunt periculoase,dar lăsându-le neacoperite te expui unor infecţii. Spală cu apă şi săpun zona afectată şi acoperă cât mai curând posibil cu un plasture care permite pielii să respire.
8. Aleo Vera
O călătorie în care nu te poţi bucura de soare este o călătorie eşuată! Dar nu sunt plăcute nici arsurile solare. Foloseşte aleo vera pentru a calma arsurile şi senzaţia de mâncărime sau muşcăturile de insecte,în cazul în care destinaţia voatră implică dormitul la cort.