Covrigei săraţi, crocanţi. Vezi ce-i face mai buni decât cei din magazine!
Orice vei prepara în casă va avea doar ingredientele care nu-ţi afectează sănătatea şi pe care le preferi. Îţi arătăm cum să faci covrigei crocanţi, pe gustul tău, pentru a avea mereu cu ce să-i serveşti pe cei dragi când vin în vizită şi pentru gustările de peste zi.

Ingrediente pentru opt porţii
300 g făină
1 lingură praf de copt
600 g brânză mozzarella
60 g cremă de brânză
3 ouă
1 lingură sare
Te-ar mai putea interesa: Palmieri dulci pentru micul-dejun
Mod de preparare
Cerni făina, apoi adaugi brânza mărunțită, crema de brânză. Treci totul într-un vas termorezistent pe care îl introduci în cuptor până când se topeşte brânza. După ce se mai răcoreşte amestecul, îl pui într-un blender şi-l amesteci cu ingredientele uscate şi două dintre ouă.
Vezi şi: Cei mai buni covrigi zaharaţi
Formezi covrigeii şi-i aşezi într-o tavă tapetată. Bați oul rămas și ungi covrigeii. Presari sare. Coci covrigii 10-12 minute sau până când se rumenesc.
FOTO: Shutterstock































