Lasagna cu spanac şi peşte

Îţi propunem o reţetă diferită de lasagna, cu un gust deosebit!
Ai nevoie de
Pentru sos
500 ml smântână, pentru gătit3-4 cepe verzi100 ml suc de roşii1 praf de sare
Pentru lasagna
1 pachet foi de lasagna, fără fierbere
1 file de peşte
500 g spanac
1 ceapă
3-4 căţei de usturoi
1 praf de sare
3-4 linguri ulei
50 g parmezan
200 g mozzarella
1 roşie
Mod de preparare lasagna cu spanac şi peşte
Încingi uleiul într-o tigaie şi căleşti ceapa tăiată fin până când devine sticloasă. Adaugi spanacul tocat, usturoiul zdrobit şi sare, după gust. Ţii până când se evaporă zeama lăsată de spanac, apoi dai deoparte şi laşi la răcorit. Pentru sos, amesteci smântâna cu cepele tocate, sucul de roşii şi sare, după gust.
Pui un strat de sos în tavă, foi de lasagna, spanacul, apoi un alt strat de foi. Aşezi peste ele un strat de sos, fileul de peşte, mozzarella rasă, din nou foi, restul de sos, roşia feliată şi parmezanul ras. Dai tava la cuptor, încălzit în prealabil, până când se rumeneşte.
Sursa foto: recipes.sparkpeople.com