Pachețele cu spanac și brânză. Noua ta gustare favorită!
Găteşti rareori preparate cu spanac? Aceste pacheţele cu spanac şi brânză îţi vor schimba părerea despre acest ingredient care te ajută să scapi de câteva kilograme bune şi favorizează detoxificarea, ceea ce susţine buna funcţionare a ficatului şi a sistemului digestiv în totalitate!

Ingrediente pentru 3-4 porții
1 foaie aluat foitaj
300 g spanac proaspăt
100 g brânză feta
2 căței de usturoi
4-5 fire mărar
piper
50 g unt
1 ou
semințe de susan
Te-ar mai putea interesa: Clătite umplute cu brânză și spanac. Sunt gata în 30 de minute!
Mod de preparare
Opărești spanacul, un minut, în apă fierbinte cu sare, apoi îl scoți, îl scurgi și-l toci mărunt. Îl amesteci cu brânza feta fărâmițată, usturoiul pisat, mărarul tocat și condimentezi cu piper, după gust.
Decongelezi foitajul și-l tai în pătrate de 10x10 cm, pe care le ungi cu unt topit. Așezi în mijlocul fiecărui pătrat umplutură. Unești marginile pătratului, astfel încât să obții forma unui triunghi. Așezi pachețelele într-o tavă tapetată.
Vezi și: Chiftele de spanac cum n-ai mai gustat! Idee să foloseşti pâinea mai veche
Ungi fiecare pachețel cu oul bătut și presari deasupra semințe de susan. Dai tava la cuptor, la 200 °C, 20-25 de minute, până când se rumenesc pachețelele.
FOTO: Shuttertock