Sendviș rece cu friptură. Cele mai rapide gustări
Ţi-a rămas friptură de la masa de seară? Prepară rapid sendvişuri pentru zilele de serviciu sau pentru pachetul de şcoală al copiilor! Îţi arătăm în cele de mai jos ce alte ingrediente fac din aceste sendvişuri un deliciu pentru cei dragi!

Ingrediente pentru 4 porții
4 chifle
4 bucăți de friptură de pui sau de porc
1 roșie
4 frunze de salată
1 ceapă roșie
60 g iaurt grecesc
sare
oregano
Vezi şi: Sendvişuri rapide
Mod de preparare
Feliezi roșia și ceapa roșie. Tai jumătăți chiflele și așezi feliile de salată, de roșie, de ceapă roșie și bucata de friptură.
Te-ar mai putea interesa: Reţetă în paşi. Hamburger suculent cu bacon crocant
Amesteci iaurtul cu sare și oregano, după gust, și așezi sosul peste friptură. Deasupra pui bucata de chiflă rămasă.
FOTO: Shutterstock






























