Tacos de barbacoa. Te va cuceri, chiar de ocoleşti carnea de vită
Dacă nu ai mai încercat niciodată tacos de barbacoa, trebuie să ştii că este un preparat cu carne, de obicei de vită, preparată încet, împreună cu mirodenii care îi dau o savoare deosebită.

Ingrediente pentru trei porţii
Pentru carne:
1 kg carne de vită
1 ceapă
5 căței de usturoi
60 ml zeamă de lămâie
oregano
cuișoare
sare
piper
2 frunze de dafin
Pentru tacos:
12 coji de tacos
1 ceapă
pătrunjel
sos de guacamole
sos picant
Te-ar mai putea interesa: Cum să faci cel mai bun burrito mexican. Reţeta tradiţională cu carne de vită
Mod de preparare
Așezi carnea într-o oală cu ceapa curățată, cățeii de usturoi, zeama de lămâie, oregano, cuișoare, sare și piper, după gust. Pui frunzele de dafin și torni apă cât să acoperi carnea cu patru-cinci degete.
Vezi și: Poftă de shaorma de vită? Noi avem reţeta!
Acoperi oala și lași la fiert până scade apa și carnea se rupe fâșii. O fărâmițezi cu o furculiță.
Umpli cojile de tacos cu carne și deasupra presari ceapă tocată, pătrunjel tocat, sos de guacamole și sos picant.
FOTO: Shutterstock