Vila cu un sat întreg la subsol are 65 de camere! Cât valorează?

Cea mai mare casă din Londra este disputată la tribunal de un om de afaceri rus, care a fost exilat, și un oligarh apropiat de Vladimir Putin. Care dintre ei va fi proprietarul vilei?

image

Alexander Gorbachev l-a dat în judecată pe Andrei Guryev și, dacă va câștiga procesul, va intra în posesia unei vile aparte, cu 25 de dormitoare. În nordul Londrei, mai exact în Highgate, se află Witanhurst House, o casă care are un adevărat sat subteran.

Clădirea în stil Georgian are un sat subteran și 65 de camere, printre care 25 de dormitoare, 12 băi și o sală de gală fastuoasă. Ce anume conține acel sat subteran? Un adevărat complex de saune, cinematograf, cameră de jocuri, un salon de coafat, reședința angajaților și un garaj care poate include 25 de mașini. Satul subteran ale legătură directă cu piscina de pe proprietatea vilei, care are peste 20m lungime.

image

Pe proprietate se mai găsește și „The Orangery”, o casă modenă, tot în stil Georgian, care a fost construită pe locul unei aripi demolate a clădirii. Casa adițională are mai multe sufragerii, o bucătărie amplă și un centru media dotat cu cea mai recentă tehnologie, cu legătură directă la satul subteran.

Guryev, al 28-lea cel mai bogat rus, are o avere de vreo 3 miliarde de euro și mai multe proprietăți vaste în întreaga lume, una dintre ele afându-se chiar lângă Serviciul Secret al Marii Britanii. Însă oligarhul rus se află într-o situație delicată, având în vedere că a fost sancționat de guvernul britanic din cauza războiului din Ucraina și are, astfel, șanse infime să câștige procesul cu celălalt doritor rus, care a fost exilat în Marea Britanie în 2005, din motive politice, evident.

image

Cât valoarează cea mai mare proprietate privată din Londra?

A fost estimată la nu mai puțin de 300 de milioane de lire sterline și rămâne de văzut care va fi prețul cu care se va vinde proprietatea care deține un sat subteran și nu mai puțin de 65 de camere.

foto - BBC



Recente

Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg