Ingrediente pentru cei mai delicioşi biscuiţi pentru cafea

  • 150 g de unt
  • 260 g zahăr,
  • 1 ou
  • 1/2 linguriţă praf de copt,
  • 1/2 linguriţă de bicarbonat,
  • 1/2 linguriţă scorţişoară,
  • un vârf de sare,
  • 250 gr. de făină integrală,
  • 1 şi 1/2 cană fulgi de ovăz,
  • 1 şi 1/2 cană de stafide

Mod de preparare biscuiţi pentru cafea

Untul se freacă cu zahărul, apoi se încorporează oul. Făină se amestecă cu sarea, praful de copt, bicarbonatul, scorţişoară şi se încorporează în margarină, notează prajituria.ro. Apoi se adaugă fulgii de ovăz şi stafidele şi se amestecă bine. Se ia cu o lingură din aluatul obţinut şi se pune în tavă tapetata cu hârtie de copt grămăjoare. Se dau la cuptor 10 minute.

Lasă-i la răcit şi serveşte-i la cafea. Poftă bună!