Moduri prin care poţi face o impresie bună

1 76216 original jpg jpeg

Dacă nu ai reuşit să faci o impresie bună la prima întâlnire, este greu să îl faci pe celălalt să vadă lucrurile altfel. Dar nu îţi pierde încrederea în tine şi nici nu evita să mai întâlneşti oameni noi, ci ţine cont de următoarele sfaturi. Ele te vor ajuta să faci o impresie foarte bună data viitoare!

Începe o discuţie în lift

Începând o discuţie în lift sau în drum spre birou, este modul minunat prin care poţi face o bună impresie. 3-4 propoziţii sunt suficiente, iar abilitatea de a conduce conversaţia într-un mod informal ajută la adaptarea situaţiei.

Cum strângi mâna unei persoane

Există trei tipuri de strângeri de mână: înclinarea mâinilor spre dreapta este un semn al puterii, ţinerea palmelor în sus este un semn de subordonare. Iar a treia strângere de mână, care este cea potrivită, trebuie să fie pe un nivel egal – nici înclinate în stânga, nici în dreapta. Această strângere de mână trebuie utilizată în timpul unei prime întâlniri.

Combină viaţa profesională cu cea personală în discuţii

Dacă întregul dialog este legat de viaţa personală, rişti să pari neprofesionistă. Iar dacă rămâi numai în afaceri, interlocutorul nu îşi va aminti de tine ca persoană fizică. În plus, discuţiile despre afaceri sunt adesea monotone. Aşadar, combină viaţa profesională cu cea personală pentru a crea o impresie bună.

Să nu îţi fie frică că vei greşi

Toată lumea vrea să fie apreciată, dar mulţi aleg să renunţe la naturaleţe. Fii autentică şi nu te gândi că vei greşi. Permiţându-i cuiva să te corecteze, îi permiţi să se conecteze cu tine.

Nu încerca să fii altcineva

Înainte de întâlnirea cu oameni noi, nu te gândi la felul în care te vei comporta şi nici la imaginea pe care vrei s-o arăţi celui din faţa ta. Este suficient să fii tu. Nu încerca să fii altcineva. Fiind tu, naturală, vei crea o impresie de încredere în sine şi de siguranţă.