Nu simți Spiritul Sărbătorilor? Descoperă ce poți să faci în acest sens!

Mai sunt câteva zile până la Crăciun, însă nu simți bucuria festivă? Ai ajuns în locul potrivit, deoarece îți spunem ce te-a putea ajuta să te conectezi la atmosfera de sărbătoare! 

image

Bradul de Crăciun, luminile colorate din oraș, aroma de scorțișoară și vin fiert te lasă indiferent, iar în loc să simți veselie vestivă identifici anxietate? 

Lipsa sentimentelor festive poate avea un impact semnificativ asupra stării tale de spirit, așa că nu lăsa ca fericirea să-ți fie afectată și ia măsurile potrivite! 

Citește și: Motivul pentru care multe femei decid să rămână însărcinate la final de an 

Ce te-ar putea introduce în Spiritul Sărbătorilor

 1. Alungă așteptările - Când așteptările nu se potrivesc cu realitatea, s-ar putea să te simți dezamăgit. Aminește-ți că nu este nevoie ca viața ta să fie perfectă pentru a te bucura de sărbători și, chiar dacă treci printr-o etapă dificilă, acceptă-ți sentimentele și nu uita să nu este nevoie să fii fericit 24/7 pentru a avea un Crăciun frumos!
 2. Practică recunoștința - Prin practicarea recunoștinței vei deveni conștient de lucrurile frumoase pe care le ai. Poți începe prin a scrie pe o hârtie cinci lucruri pe care le apreciezi la viața ta, apoi, în fiecare zi să adaugi un punct nou pe lista ta. Vei vedea cât de bine te vei simți! 
 3. Evită comparațiile - Pentru a te bucura, cu adevărat, de prezent, limitează sau renunță la comparațiile cu alte persoane! Compararea poate avea consecințe pentru bunăstarea ta emoțională și mentală. Așadar, te încurajăm să te axezi asupra felului în care îți vei atinge propriile obiective și aspirații.
 4. Stabilește-ți limitele - Poate că această perioadă fiecare membru al familiei tale își dorește să petreacă timp cu tine sau fiecare prieten vrea să-i fi alături, ceea ce poate să îți confere sentimente de stres. Oricât de mult îți dorești să îi împaci pe toți, asigură-te că nu îți neglijezi propriile sentimente și stabilește care îți sunt limitele personale! 
 5. Acceptă ajutorul prietenilor - Este important să vorbești despre sentimentele pe care le experimentezi, iar socializarea te va ajuta să le depășești mai ușor. În această perioadă, planifică-ți întâlniri cu persoane pe care le consideri de încredere.

Sursă foto: Shutterstock  Recente

interviu pentru un job foto  Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test Care este prima impresie pe care o faci Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat foto  Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional Sursa foto shutterstock 715595482 jpg