Ce indică viteza cu care mănânci despre personalitatea ta

Micile obiceiuri pe care le avem pot să dezvăluie multe aspecte interesante despre personalitatea noastră. Spre exemplu, felul în care mănânci poate să arate că îți place sau nu să îți asumi riscuri. 

image

Viteza cu care mănânci oferă indicii despre felul tău de a fi. Dacă ai tendința de a mânca rapid, înseamnă că ești o persoană mai nerăbdătoare și ambițioasă față de una care mănâncă lent. De asemenea, dacă te încadrezi în a doua categorie, înseamnă că ești o persoană foarte atentă la detalii. 

Citește și: Șapte lucruri pe care le fac oamenii cu inteligența emoțională dezvoltată! 

Inclusiv felul în care te comporți într-un magazin poate să spună lucruri despre tine! Spre exemplu, dacă analizezi meticulos toate ingredientele de pe etichetă, înainte să iei decizia de a cumpăra un produs, înseamnă că ești foarte organizată.

Dacă preferi să încerci alimente noi, îți place și să îți asumi riscuri în viață, iar dacă obișnuiești să separi toate alimentele din farfurie, acesta poate fi un semn al prudenței.

Ce indică poziția pe care o adopți când mergi 

A sosit momentul să îți analizezi mersul! Se spune despre oamenii productivi și despre cei raționali că au tendința să meargă rapid. Cei care țin pieptul în față și capul în sus când merg, sunt carismatici și sociabili, iar cei care merg lent, cu privirea în podea, sunt mai interesați de bunăstarea celorlalți decât de interesul propriu.  

Inclusiv felul în care pui rola de hârtie igienică în suport poate să spună multe despre tine! Mai exact, dacă poziționezi sulul de hârtie în suport, astfel încât să se rupă hârtia în partea superioară, înseamnă că ești o persoană care domină într-o relație, dar dacă poziționezi sulul în suport, astfel încât să se rupă hârtia din partea de dedesubt, înseamnă că ești partea submisivă din relație. 

Citește și: Cum am ajuns să avem unele obiceiuri. Iată de ce se suflă în lumânări la zilele de naștere! 

Și felul în care te exprimi în e-mailurile pe care le trimiți contează în analiza personalității. Folosești des pronumele „eu‟, „mie‟ sau „al meu‟? Acest lucru poate să însemne că ești înzestrat cu unele trăsături de personalitate narcisice, precum: stimă de sine crescută și nevoie continuă de atenție și admirație. În cele din urmă, dacă ești foarte atentă la felul în care te exprimi într-un e-mail, înseamnă că ești o persoană conștiincioasă și perfecționistă, iar dacă obișnuiești să trimiți e-mailuri lungi, acest obicei arată că ești o persoană serioasă și plină de energie.  

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg