Ce spune despre tine modul în care scrii litera „m‟

Modul de a scrie ceva la fel de simplu ca litera „m‟ poate să ofere o mulțime de informații despre personalitatea ta.

image

Printre testele virtuale care circulă pe rețelele sociale, unele se bazează pe grafologie sau analiza scrisului de mână. Maniera de a scrie este o modalitate de a determina principalele caracteristici ale personalității. Modul de a scrie litera „m‟ dezvăluie date despre personalitatea ta.

Toate literele exprimă ceva anume despre cel care le-a scris, dar unele sunt mai revelatoare decât altele. Una dintre literele pe care le folosim cel mai mult și care are cel mai mare număr de variante diferite este litera „m‟. Este o literă care dezvăluie multe despre fiecare dintre noi, în funcție de modul în care o scriem.

Înălţimea literei „vorbeşte‟ despre relaţia cu ceilalţi

Litera „m‟ este format din trei ridicături, iar fiecare dintre ele are o semnificație specială. Prima reprezintă persoana care scrie, iar celelalte două simbolizează relaţiile cu apropiaţii şi cu ceilalţi. Când prima ridicătură sau primul bastonaş al literei este vizibil mai mare decât următoarele două, acea persoană își exprimă nevoia de a se simți recunoscută de cei din jur.

Vezi și: Desenează un om cu o umbrelă și descoperă semnificația despre fricile şi dorinţele tale

Lăţimea literei arată câtă încredere ai în tine

Dacă distanţa dintre baştonaşele care compun litera este aproximativ aceeaşi, eşti o persoană echilibrată.

În schimb, dacă una dintre părţile componente este mai lată decât restul, această caracteristică indică probleme cu propria persoană, dacă este vorba despre prima parte, sau cu ceilalţi, dacă apropierea bastonaşelor are loc în a doua parte a literei.

Apropierea generală a bastonaşelor denotă timiditate și nesiguranță. Dimpotrivă, dacă sunt depărtate, acest detaliu exprimă încredere mare în sine şi autosuficiență.

Te-ar mai putea interesa: TEST Ești obsedat de control? Pentru a afla, răspunde sincer la următoarele întrebări!

Ce semnifică unghiurile şi curbele?

Dacă litera este concavă, adică are curbele orientate în sus, această formă indică un caracter ferm, o personalitate riguroasă. În timp ce dacă este convex, cu puncte în vârf, este mai idealist și mai visător.

Dacă litera apare ca o spirală, denotă singurătate și o persoană indecisă. Colţurile indică intoleranţă, o fire capricioasă și o ușoară iritabilitate.

FOTO: Shutterstock