TEST Alege o imagine și îţi spun cum te comporţi în vacanţă

Ne definesc alegerile noastre, iar imaginile pe care le alegi în testul următor vor arăta cum eşti de obicei în vacanţă sau când te relaxezi printre prieteni.

image

Alegerile și preferințele tale sunt adesea diferite de ale restului oamenilor pe care îi cunoști. Acest test te va ajuta să-ţi dai seama ce te face plăcut în faţa celor cu care îţi petreci timpul liber. Află ce spun despre tine imaginile pe care le alegi! Optează pentru una dintre variantele de fotografii propuse!

1. Care ar fi locul pe care l-ai prefera pentru a petrece o vacanţă?

a. Veneţia

image

b. O insulă polineziană

image

c. Paris

image

2. Alege piatra semipreţioasă care îţi atrage atenţia!

a. cuarţ roz

image

b. agat

image

c. ametist

image

3. Ce model s-ar potrivi cu felul tău de-a fi?

a. animal print

image

b. model organic

image

c. hartă

image

4. Băutura ta preferată când vrei un moment de relaxare este…

a. …cafeaua.

image

b. … ceaiul.

image

c. …cocteilul sau o băutură răcoritoare.

image

5. Care este vieţuitoarea care îţi reprezintă spiritul?

a. pisica

image

b. câinele

image

c. delfinul

image

6. Ce artist ai alege să asculţi dintre:

a. Bob Marley

image

b. John Lennon

image

c. Jimi Hendrix

image

Majoritatea A

Eşti spontan

Trăieşti viaţa la maximum. Eşti admirat pentru firea ta veselă care îi binedispune şi pe cei din jur când porniţi într-o vacanţă. Ai numai bune intenții. Ești drăguț cu toată lumea până când ţi se dau motive serioase să te îndepărtezi de persoanele care îţi fac rău. Îți place să te distrezi, dar știi și când este timpul să fii responsabil. Ştii să păstrezi un secret și ești un om loial.

Vezi şi: Idei de vacanţă la munte. 10 locuri splendide de vizitat în România

Majoritatea B

Cauţi aventura

Te străduiești să fii o persoană bună. Îți place să-i pui pe ceilalți mai presus de tine, dar trebuie să-ți amintești că întotdeauna este bine să ai grijă şi de tine, mai ales în timpul tău liber. Iubești natura, animalele și ai sta tot timpul în aer liber, ai căuta locuri noi, mai puţin circulate de turiştii obişnuiţi. Nu ai prea multă încredere în ceilalţi, pentru că ai fost rănit de multe ori. În schimb, ai un simţ al umorului dezvoltat.

Citeşte şi: Ce-ţi spun visele despre vacanţă?

Majoritatea C

Ești mereu pus pe distracţie

Îți place să încerci și să înveți lucruri noi, să cunoşti oameni diferiţi ca fire. Preferi să priveşti partea plină a paharului. Chiar dacă ai trecut prin multe în viață, faci tot posibilul să-ţi păstrezi optimismul pentru care eşti admirat. Ești sincer, direct, dar farmecul personal te face genul de om pe care oricine ar vrea s-o aibă în preajmă.