Mânca puţin şi totuşi era grasă, asta povesteşte Cornelia Rednic despre parcursul ei în a obţine numărul de kilograme dorit. A apelat la ajutorul unui specialist şi s-a apucat e sport. Dar pe lângă asta, a adoptat şi o dietă potrivită.

Citeşte şi: Dieta japoneză, secretul unui trup perfect! Cum topeşti până la 15 kilograme, în trei săptămâni

”Am slăbit şapte kilograme. Am ajuns să iubesc sportul şi, acum, dacă o săptămână nu fac sport îmi lipseşte foarte mult. Se întâmplă să ajung şi la unsprezece noaptea la antrenament. La început mi-a fost foarte greu pentru că nu slăbeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci când mi-a făcut evaluarea, m-a întrebat dacă mănânc mult”, a dezvăluit Cornelia Rednic în cadrul emisiunii ”Star Chef”, de la Antena Stars.

Cornelia Rednic: “Am realizat că mâncam mai mult decât avea nevoie”

După îndelungi cure de slăbire fără rezultate, Cornelia Rednic a înţeles cum trebuie să procedeze pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Citeşte şi: Dieta cu prune, cheia către o siluetă de invidiat! Dai jos şapte kilograme, în şapte zile

“Mie nu mi se părea că mănânc mult şi fix asta i-am zis: că eu mănânc puţin, dar sunt grasă. Şi ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine şi înjumătăţeşte porţiile’. Şi abia aşa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obişnuieşte, trebuie doar cu creierul să lucrezi”, a mai spus artista în cadrul aceluiaşi interviu.