Îngheţata preferată îţi prezice compabilitatea în cuplu

Când nu eşti foarte sigur în privinţa compatibilităţii cu partenerul tău, ai putea să verifici şi dacă vă potriviţi în funcţie de tipul de îngheţată pe care îl preferă.

image

La primele întâlniri, vă propuneţi să ieşiţi la restaurant, să gustaţi din preparate sofisticate şi băuturi fine, dar cea mai bună opţiune ar fi doar să ieşiţi la o înghețată. Un studiu realizat de o echipă coordonată de medicul neurolog Alan Hirsch din Chicago, SUA, a arătat că un indicator al compatibilității unui cuplu ar putea fi aroma preferată de înghețată. Neurologul a evidenţiat trăsăturile de personalitate care pot afecta o relație romantică.

Studiul a subliniat că, în majoritatea cazurilor, a avea o aromă de înghețată preferată diferită de cea a partenerului este cel mai bun aspect pentru a avea parte de fericire în cuplu.

Căpşuni

Logici, atenţi și intuitivi, cei care aleg aromele fructate cântăresc cu atenție toate opțiunile înainte de a lua o decizie. De asemenea, gândesc strategii în liniște, fără să atragă atenţia prea mult asupra lor. Sunt timizi și rezervați, de aceea aleg să cunoască bine un potenţial partener înainte de a se implica total într-o relație. Nu nu se îndrăgostesc la prima vedere, dar, odată ce o fac, sunt loiali.

Mentă

Sunt ambiţioşi, încrezători și sceptici. Iubitorii aromei de mentă sunt definiţi şi prin cumpătare, planificare, organizare. Au o voinţă de fier, ceea ce îi poate ajuta la job, dar nu şi în cuplu, context în care pot fi foarte încăpăţânaţi. Sunt de părere că lucrurile bune nu durează prea mult, de aceea au grijă să calculeze toate riscurile.

Te-ar mai putea interesa: Răcoreşte-te rapid cu un sendviş de biscuiţi cu ciocolată şi îngheţată de mentă!

Vanilie

Această aromă este asociată cu persoanele care se plictisesc uşor şi caută mereu noutatea. Îşi asumă riscuri şi se bazează mai mult pe intuiție decât pe logică. Îşi exprimă cu uşurinţă sentimentele, inclsiv în public. Prietenii îi ajută să se echilibreze. Sunt idealiști, își stabilesc obiective înalte, uneori nerealiste, și sunt foarte afectaţi când nu reuşesc să-şi atingă scopurile.

Vezi şi: Mic-dejun de vacanţă: gofre cu îngheţată de vanilie

Cafea sau ciocolată

Vioi, seducatori, iubitorii de înghețată de cafea ori ciocolată se bucură de moment, fără a planifica ceva din vreme. Este aventurier şi se entuziasmează adesea. Pentru că se aruncă cu optimism în tot ceea ce fac, adesea se implică în prea multe şi riscă să nu termine ceea ce a început.

Nuci ori alune

Cei care preferă îngheţata cu alune sau nuci sunt devotaţi, respectuoşi, ordonați și acordă atenție detaliilor. Nu-şi risipesc timpul sau resursele, se tem să nu rănească sentimentele celor din jur și îşi exprimă mai greu sentimentele prin vorbe. Alege să-şi arate dragostea mai mult prin fapte. Relaţia cu acest tip de persoană poate fi interesantă, dar oferă şi stabilitate.

FOTO: ShutterstockRecente

7 indicii ca partenerul este nesigur pe tine Sursa foto shutterstock 1926380891 jpg
seducție foto  Shutterstock jpg
cuplu shutterstock 764346061 jpg
Pauza erotica Sursa foto shutterstock 2191768607 jpg
Fexting Ce este si cum afecteaza relatiile Sursa foto shutterstock 1241420521 jpg
divort jpg
prima intalnire, falsitate jpg
lipsa atractiei sexuale jpg
bărbat și femeie foto  Shutterstock jpg
fructe foto  Shutterstock jpg
casatorie jpg
Cearta in cuplu Sursa foto shutterstock 1916667158 jpg
discuții în cuplu foto  Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
atractie cuplu jpg
sex la birou foto  Shutterstock jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi Sursa foto Pixabay jpg