Îşi găsise jobul vieţii ei, dar o greşeală de 10 secunde a dus-o la concediere

O tânără a fost concediată din cauza unei mici erori și și-a povestit păţania în mai multe videoclipuri postate pe TikTok.

image

Michelle are 24 de ani, locuiește în California și a avut o slujbă grozavă la o companie de tehnologie din Marea Britanie. Avea un salariu anual de şase cifre, dar l-a pierdut din cauza unei mici greșeli. Tânăra, foarte activă pe rețelele sociale, a avut un accident casnic și i s-a părut amuzant să filmeze totul și să distribuie pe TikTok. Un detaliu a făcut-o să fie concediată la scurt timp după aceea.

„Am fost concediată pentru un clip pe TikTok‟

Tânăra se afla chiar în mijlocul unei întâlniri online cu șefii când a decis să facă rapid o cafea. Profitând de faptul că în acel moment al întâlnirii nu aveau nevoie de prezența ei, s-a îndepărtat câțiva metri și a început să pregătească cafeaua. A fost distrasă de discuţia întâlnirii și a uitat să pună paharul în care să curgă cafeaua, așa că băutura fierbinte s-a vărsat peste tot. Rapid, Michelle a luat telefonul mobil și a înregistrat scena jalnică, iar la finalul înregistrării i-a scăpat un: „La naiba!‟.

Michelle lucra ca lider de produs și câștiga foarte bine. N-a fost îngrijorată nicio secundă că întâmplarea aceea o va afecta în vreun fel și a continuat întâlnirea. A doua zi, însă, a fost contactată și i s-a dat vestea proastă: „Te vom concedia‟.

„Am fost concediată din slujba mea remote, cu un salariu anual de șase cifre pentru că am postat un clip pe TikTok‟, a spus ea într-un alt videoclip postat pe aceeaşi reţea socială.

Ce greșeală a costat-o jobul?

Fata nu făcuse decât o filmare rapidă cu cafeaua care se revărsa peste tot pe care a încărcat-o pe rețeaua socială. A spus nu i-a luat mai mult de 20 de secunde.

Pe de altă parte, își recunoaște greșeala: „Videoclipul a captat şi ceea ce spunea managerul de produs, pentru că eram într-o întâlnire. Mă aflam la întâlnirea săptămânală a echipei‟. Colegii de la Resurse Umane au susținut că a fost o „neglijență gravă‟. Videoclipul fusese înregistrat în timpul orelor de lucru și difuzase o conversație confidențială fără acordul colegilor şi cu atât mai puţin al angajatorului.

Potrivit angajatorilor, compania nu mai putea avea încredere în ea. „Colegii mei nu vorbeau despre nimic confidențial. Sincer, cu greu îi auzi pe fundal‟, a susţinut tânăra care a înțeles situația până la urmă și n-a depus plângere.

A găsit partea bună a întâmplării nefericite

În ciuda celor întâmplate, Michelle a găsit un avantaj. De acum, se poate dedica propriei afaceri de software. „Cu o seară înainte de a fi concediată, o persoană chiar mi-a sugerat să  lansez această companie și să mă concentrez pe proiectul propriu cu normă întreagă. După 12 ore, am fost concediată. Dacă nici acesta nu este un semn din univers, atunci nu știu ce este‟, a conchis tânără entuziastă cu privire la viitorul ei profesional.



Recente

Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg