Trendul de pe TikTok care te învață cum să îți aplici fondul de ten într-un mod inedit. Funcționează?

Un nou trend în materie de frumusețe face furori pe TikTok! Mai mulți utilizatori ai aplicației se filmează în timp ce își aplică pe față spumă de fond de ten. Chiar ajută? Iată ce spune make-up artistul vedetelor, Huda Kattan! 

image

Poate că îți place fondul de ten lichid sau îl preferi pe cel compact, dar te-ai gândit vreodată să-l spumezi? Dacă răspunsul este „nu‟, ei bine află că pe TikTok această tendință, pur și simplu, a explodat și face furori printre utilizatori. 

Citește și: Cu machiaj sau fără? 5 motive pentru a te machia în fiecare zi 

Trendul care face furori pe TikTok 

Hashtag-ul „#frothingfoundation‟ are, în prezent, 4,3 miliarde de vizualizări pe TikTok și, fără îndoială, câștigă teren în lumea celor pasionați de machiaj. Anumiți utilizatori sunt fascinați de textura pe care o capătă fondul de ten, în timp ce alții privesc acest trend ca pe o modalitate de distracție. 

Așa îl încerci! 

În videoclipurile de pe TikTok, care variază de la 100.000 de aprecieri la 1,3 milioane, sunt prezentate sfaturi despre cum să obții spuma perfectă de fond de ten.   

  • Ca să încerci această modalitate de a-ți aplica fondul de ten, ai nevoie de: fond de ten, un dispozitiv de spumare a laptelui, cu vârf spiralat, de apă și de un pahar.  Adaugi apă în pahar, fond de ten, spumezi cu ajutorul dispozitivului, iar apoi aplici pe ten, așa cum o faci în mod obișnuit.

Cât de mult ajută? 

Make-up artistul vedetelor, Huda Kattan, a încercat acest truc, spumând, pur și simplu, fondul de ten, fără să folosească apă. Ea a declarat că este „pur și simplu uimitor, pentru că asigură o acoperire completă‟. Mai mult decât atât, Huda Kattan a spus că de acum înainte o să călătorească cu dispozitivul de spumare. 

Vezi și: Un nou trend pe TikTok. Bandă adezivă pentru un somn mai bun. Cât de sigur e? 

Concluzia  

Dacă îți dorești să obții un look natural, combinația dintre apă și fond de ten te poate ajuta, însă pentru o acoperire completă, încearcă doar să spumezi fondul de ten, așa cum a făcut Huda Kattan, deoarece apa reduce din puterea fondului de ten. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: TikTok - @rose.friederike / @hudabeauty