Un american abandonat de părinţi a ajuns viral ca „tatăl de pe internet‟

Americanul Rob Kenney din Seattle i-a simţit mereu lipsa tatălui său care nu i-a fost niciodată prin preajmă să-l ajute la nevoie. Şi-a propus să fie aproape de alţi tineri care se află într-o situație dificilă similară, iar acum este foarte urmărit pe canalul său de YouTube.  

image

Rob Kenney şi-a creat un canal YouTube denumit „Tată, cum să fac?‟ („Dad, how do I?‟) pentru a da sfaturi practice despre repararea lucrurilor în casă, dar și sprijin emoțional tuturor celor care simt lipsa unui tată. El nu și-a imaginat niciodată că va deveni atât de popular.

În prezent, are 4,72 de milioane de abonați, după trei ani de la prima postare. Iată cum îşi descrie canalul: „Voi face tot posibilul pentru a oferi conținut util și practic pentru multe activităţi de bază pe care toată lumea ar trebui să știe să le facă‟. Videoclipurile nu se limitează la reparaţii în casă, ci aduc şi discuţii pe care le poţi avea cu un tată sau ora de povești.

După ce şi-a pierdut mama, a fost părăsit şi de tată

Kenney şi-a creat un canal de YouTube pentru că știa cum este să nu ai un tată alături de tine pe care l-ai putea întreba cum să faci diverse lucruri. Când părinții lui au divorțat, mama a fost decăzută din drepturile părinteşti, după cum arată publicaţia „The Washington Post‟ din cauza abuzului de alcool pe fondul depresiei şi anxietăţii de care suferea.

Ar fi trebuit să ajungă în grija tatălui, are câștigase custodia, însă tatăl a cunoscut o altă femeie, ceea ce l-a făcut să-şi ignore copiii. Le făcea aprovizionarea cu alimente pentru o săptămână, apoi îi lăsa singuri. După circa un an, i-a anunțat pe copii că nu se mai întoarce. Kenney era al șaptelea dintre cei opt frați ai săi şi avea 14 ani când a fost abandonat de tată.

Şi-a jurat că nu-şi va face copiii să sufere

Cum fratele său mai mare avea 23 de ani şi se căsătorise, Kenney s-a mutat împreună cu el într-o rulotă de 280 de metri pătrați. Anii lui de adolescență au fost plini de confuzie. A jurat că nu-și va lăsa niciodată copiii să aibă parte de o astfel de durere sufletească. În timp, și-a dat seama că nu era singur și că mai erau mulți copii care nu aveau o figură paternă care să-i ajute și să-i îndrume. Acum, este căsătorit și are doi copii, un fiu de 26 de ani și o fiică de 29.

Te-ar mai putea interesa: Diane Keaton, influencer la 75 de ani! Motivul pentru care îşi acoperă gâtul: „Am făcut 20 de cancere de piele!”

După ce și-a crescut copiii, se simțea puțin dezorientat, aşa că s-a sfătuit cu ai lui cu privire la înființarea unui canal YouTube și toți l-au susținut. Abia în timpul pandemiei de coronavirus a îndrăznit să înceapă ce-şi propusese. Primul său videoclip a fost despre legarea unei cravate. Curând, a început să atragă atenţia, deoarece oferea nu doar sfaturi utile, ci şi încurajări. Mulți dintre cei care s-au simțit izolați din cauza pandemiei sau găsit alinare în videoclipurile lui.

„Vă mulțumesc că sunteți tată pentru atât de mulți copii!‟

În timp ce mulți creatori de conținut îndeamnă pe toată lumea să se aboneze și să le aprecieze videoclipurile, Kenney preferă să evite aceste abordări. Îşi înregistrează videoclipurile și le editează singur.

Aproape că a avut un atac de panică prima dată când a devenit viral, mai ales că este un introvertit. A fost supranumit „Tatăl de pe internet‟. Videoclipurile lui au rezonat cu foarte mulți tineri şi nu numai.

Vezi şi: Gestul simplu făcut de un curier pentru o bătrânică de 92 de ani a cucerit întreaga lume

Unul dintre urmăritorii săi nu s-a sfiit să mărturisească: „Părinții mei au divorțat când aveam 15 ani. A trebuit să-mi dau seama cum să-mi leg propria cravată, iar mama m-a învățat să mă bărbieresc. Plâng când privesc videoclipurile. Vă mulțumesc că sunteți tată pentru atât de mulți copii! Astăzi am 53 de ani și am vrut doar să vă mulțumesc! Și Dumnezeu să vă binecuvânteze!‟.

FOTO: captură YouTubeRecente

emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg