Trucul de machiaj cu folia alimentară, viral pe TikTok. Vezi dacă are efect!

Cauţi trucuri inedite de a te machia rapid sau pentru a obţine un machiaj reuşit pentru un eveniment? Găseşti diverse astfel de idei pe TikTok. Unul dintre ele a făcut furori în ultima vreme.  

image

Pe reţelele sociale, mai ales pe TikTok, găseşti o mulţime de idei despre cum să ai un machiaj de invidiat. Este posibil să fi văzut cum unii utilizatori folosesc lubrifiant pe post de primer în machiaj, cu toate că dermatologii nu recomandă aplicarea acestuia pe ten.  

Unele trucuri sunt ciudate, precum frecarea feţei cu rondele de cartofi sau folosirea lanolinei pentru a prelungi efectul parfumului. Totuşi, toate ne incită să le testăm şi să vedem ce funcţionează cu adevărat. O nouă tendință presupune acoperirea tenului cu o folie de plastic.

Produsele se aplică întâi pe folie alimentară

Această tendință nouă de pe TikTok implică folosirea unei folii alimentare. Înainte de a începe să te machiezi, ai nevoie de folie pe care să o pui pe fața demachiată. Începi să aplici machiajul, dar în loc să puneți produsele pe piele, le întinzi pe folia alimentară.

Aceste produse au o consistență lichidă și n-ai vrea să le amesteci. După ce ai terminat de aplicat machiajul, aşezi folia pe faţă.

Vezi și: Produse de înfrumuseţare care îţi pot dăuna fără să-ţi dai seama. Cui sunt contraindicate cele cu vitamina E?

Presezi cu degetele rapid, îndepărtezi folia şi estompezi produsele de machiaj cu ajutorul unui burete de machiaj.

Este un truc util?

Trucul de machiaj prezentat de utlizatoarea Yazi Cole are deja 9,6 milioane de vizualizări. Unii utilizatori TikTok au fost sceptici, alții dispuşi să încerce.

Vezi şi: Aceste nuanţe de ruj te îmbătrânesc! Scapă de ele, pentru că îngălbenesc dinţii şi scot în evidenţă ridurile!

Un influencer de beauty, Mireya Rios a testat şi ea pontul, dar nu avut rezultate tocmai bune. Mai mult, ea a avertizat că i-a fost greu să respire în timpul aplicării machiajului.  

FOTO: Shutterstock