Olena Zelenska, întâmpinată de Prințesa de Whales. Va participa și Volodimir Zelenski la funeraliile Reginei?

Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, a fost întâmpinată de Catherine, Prințesa de Wales, la Palatul Buckingham, cu ocazia funerariilor Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. 

image

Kate Middleton (40 de ani) a avut o audiență specială cu Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska (44 de ani), duminică, la Palatul Buckingham, cu o zi înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. 

Citește și: Regina Elisabeta a II-a nu și-ar fi dorit o înmormântare „lungă și plictisitoare” 

Olena Zelenska urmează să participe la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, în numele Ucrainei. Ea se numără printre cei peste 500 de demnitari și lideri mondiali, care au ajuns în Londra, pentru a-i aduce un ultim omagiu regretatului monarh.

Mai mulți lideri ai lumii vor fi prezenți la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, printre care: președintele american, Joe Biden cu soția sa, Jill, președintele francez Emmanuel Macron, președintele italian Sergio Mattarella, președintele sud-coreean Yoon Suk-Yeo, dar și împăratul japonez Naruhito.  

Va fi prezent la ceremonii și președintele Volodimir Zelenski? 

Președintele Volodimir Zelenski, care a fost lăudat de membrii familiei regale pentru poziția fermă pe care a avut-o în contextul războiului cu Rusia, va rămâne în Ucraina, informează „People‟. 

Kate Middleton și Prințul William, solidari cu Ucraina 

Kate Middleton și soțul ei, Prințul William, și-au arătat anterior solidaritatea față de poporul ucrainean. Într-o declarație distribuită pe contul lor comun de Twitter, cei doi au scris: „Suntem alături de președinte și de tot poporul Ucrainei în timp ce luptă cu curaj pentru viitor‟.

Vezi și: FOTO Președintele ucrainean, îndrăgostit încă din adolescență de soția sa. Cine e femeia superbă din spatele lui Volodimir Zelensky? E superbă! 

De asemenea, în luna aprilie, cuplul regal a vizitat sediul Comitetului pentru Situații de Urgență, din Londra, pentru a afla mai multe despre modalitățile de sprijinire a persoanelor afectate de invadarea Ucrainei de către Rusia. Kate Middleton și Prințul William s-au întâlnit cu membri ai comunității și cu mai mulți voluntari pentru a afla despre serviciile oferite în centru și despre provocările cu care se confruntă Ucraina. De altfel, președintele rus, Vladimir Putin, nu a fost invitat la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. 

Sursă foto: Twitter Recente

596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg