Olena Zelenska, întâmpinată de Prințesa de Whales. Va participa și Volodimir Zelenski la funeraliile Reginei?

Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, a fost întâmpinată de Catherine, Prințesa de Wales, la Palatul Buckingham, cu ocazia funerariilor Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. 

image

Kate Middleton (40 de ani) a avut o audiență specială cu Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska (44 de ani), duminică, la Palatul Buckingham, cu o zi înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. 

Citește și: Regina Elisabeta a II-a nu și-ar fi dorit o înmormântare „lungă și plictisitoare” 

Olena Zelenska urmează să participe la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, în numele Ucrainei. Ea se numără printre cei peste 500 de demnitari și lideri mondiali, care au ajuns în Londra, pentru a-i aduce un ultim omagiu regretatului monarh.

Mai mulți lideri ai lumii vor fi prezenți la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, printre care: președintele american, Joe Biden cu soția sa, Jill, președintele francez Emmanuel Macron, președintele italian Sergio Mattarella, președintele sud-coreean Yoon Suk-Yeo, dar și împăratul japonez Naruhito.  

Va fi prezent la ceremonii și președintele Volodimir Zelenski? 

Președintele Volodimir Zelenski, care a fost lăudat de membrii familiei regale pentru poziția fermă pe care a avut-o în contextul războiului cu Rusia, va rămâne în Ucraina, informează „People‟. 

Kate Middleton și Prințul William, solidari cu Ucraina 

Kate Middleton și soțul ei, Prințul William, și-au arătat anterior solidaritatea față de poporul ucrainean. Într-o declarație distribuită pe contul lor comun de Twitter, cei doi au scris: „Suntem alături de președinte și de tot poporul Ucrainei în timp ce luptă cu curaj pentru viitor‟.

Vezi și: FOTO Președintele ucrainean, îndrăgostit încă din adolescență de soția sa. Cine e femeia superbă din spatele lui Volodimir Zelensky? E superbă! 

De asemenea, în luna aprilie, cuplul regal a vizitat sediul Comitetului pentru Situații de Urgență, din Londra, pentru a afla mai multe despre modalitățile de sprijinire a persoanelor afectate de invadarea Ucrainei de către Rusia. Kate Middleton și Prințul William s-au întâlnit cu membri ai comunității și cu mai mulți voluntari pentru a afla despre serviciile oferite în centru și despre provocările cu care se confruntă Ucraina. De altfel, președintele rus, Vladimir Putin, nu a fost invitat la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. 

Sursă foto: Twitter 



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg