Echinocțiul de primăvară ne influențează zodia. Gemenii au idei de aur!

Echinocțiul de primăvară, care a avut loc astăzi, 20 martie, la ora 05:06, are mare influență asupra zodiilor. De acum, multe semne zodiacale vor simți nevoia să își atingă obiectivele, să socializeze sau să își dezvolte o nouă latură!

image

Se spune că astăzi „ziua este egală cu noaptea” și că primăvara s-a instalat în mod oficial. Vești bune pentru cei care își doresc să simtă temperaturi mai blânde! Însă dacă ținem cont și de influența astrelor asupra acestui eveniment, veștile sunt și mai bune! Potrivit astrologilor, acesta este momentul oportun pentru o reîmprospătare a vieții sau a unor zone importante de interes, cum ar fi dragostea sau cariera.

Iată ce te așteaptă în perioada imediat următoare, în funcție de zodie!

Berbec 

Creativitatea este susținută, iar relațiile amoroase sunt favorizate. Cu puțin entuziasm, vei reuși să îți atingi obiectivele în dragoste, așa că mergi la acea întâlnire pe care ai planificat-o! Dacă ți-ai întemeiat deja o familie, ești încurajat să prioritizezi timpul pe care îl petreci cu copiii tăi. 

Taur 

Ești încurajat să stai mai mult cu familia ta și să te preocupi de nevoile casei. Poți fi tentat să adopți un animal de companie care i-ar putea bucura pe cei dragi. Ești creativ, însă nu îți vei pune momentan ideile în aplicare, deoarece ai nevoie de o perioadă liniștită. 

Citește și: Ce îți aduce luna martie în funcție de zodie. Îți vei găsi, în sfârșit, marea dragoste? 

Gemeni 

Acesta este un moment special pentru tine! Îți dorești să comunici mai mult, să îți exprimi ideile și să începi o nouă activitate. Ai idei de aur, așa că folosește-te de inteligența ta și materializează-le! 

Rac

Spre finalul lunii martie, vei observa că relațiile și succesul profesional nu se susțin reciproc. Acest echinocțiu te va ajuta să profiți de oportunitățile financiare care ți se ivesc și să descoperi cine îți este alături. Ești susținut să te bazezi mai mult pe familie și pe prietenii vechi! 

Leu 

Te simți mai motivat ca niciodată să îți atingi obiectivul la care te gândești de mult timp. Poate că a sosit momentul să îți deschizi o afacere sau să preiei conducerea la locul de muncă. Ești o inspirație pentru cei din jur, așa că urmează-ți planurile! 

Fecioară 

Acesta este un moment oportun pentru relaxare! Planifică-ți o vacanță, deoarece ai nevoie de un moment de meditație și de stabilirea unor noi obiective. Atenție! Universul te sprijină și îți trimite mesaje prin sincronicități interesante și coincidențe aparente.  

Balanță 

Ești una dintre cele mai inteligente semne zodiacale, așa că ești susținută să te concentrezi mai mult pe dezvoltarea ta personală! Un curs te-ar putea ajuta sau o ieșire cu acel prieten de încredere. 

Scorpion 

Echinocțiul te primăvară aduce schimbări în cariera ta! Începând de astăzi, îți vei dori să lucrezi mai mult pe cont propriu. Ai toate motivele să te simți încrezător, deoarece ai acumulat cunoștințe care te vor ajuta. Oamenii au încredere în tine, așa că urmează-ți instinctul! 

Săgetător 

Odată cu venirea primăverii, dorința ta de a explora locuri necunoscute este mai mare. Oriunde vei decide să mergi, asigură-te că te documentezi înainte despre cultura locului. Saturn, care tranzitează Casa Familiei, te motivează să îți dorești să călătorești cu rudele. 

Capricorn 

Acesta este un moment oportun să colaborezi mai mult cu alte persoane, deși, în mod obișnuit, îți place să fii independent. Oamenii știu că ești inteligent și răbdător, prin urmare nu te teme că vei fi respins! Ai grijă de genunchii și articulațiile tale, mai ales dacă ești sportiv! 

Vărsător 

Echinocțiul de primăvară te încurajează să petreci mai mult timp cu persoanele iubite! Așadar, în loc să te concentrezi asupra gândurilor tale, mai bine ieși în oraș cu prietenele sau cu familia. Deschide-ți inima și fă o schimbare în rutina ta! 

Pești 

A sosit momentul să îți formezi obiceiuri noi și să fii mai organizat. Analizează-ți programul și stabilește ce ți se potrivește și ce nu. Odată ce vei face schimbări, vei fi mai puțin îngrijorat asupra termenelor limită și vei avea mai multă încredere în tine.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg