Care este cea mai importantă calitate a lui James Bond?

S-a dat verdictul! Nu condiția fizică este calitatea care l-a salvat pe James Bond, agentul cu nume de cod 007, din situații periculoase, ci o altă trăsătură. Tu l-ai caracteriza astfel pe acest personaj? 

image

În cultura populară, James Bond este o emblemă a spionajului! Începând cu primele romane scrise de Ian Fleming, care au devenit bestselleuri internaționale, și continuând cu filmele care au urmat, James Bond a devenit sinonim cu lumea aventurii. Neînfricat și foarte inteligent, agentul 007 a fost capabil să se descurce în situații periculoase și să înfrunte inamici puternici, iar asta datorită numeroaselor sale abilități. 

Citește și: Pierce Brosnan, despre James Bond: „Nu am fost niciodată suficient de bun, este un sentiment oribil” 

Ca în cazul altor personaje celebre, comportamentul lui James Bond a fost analizat de mulți experți din diferite domenii, iar de data aceasta s-ar fi aflat care este cea mai importantă calitate a sa. Putem crede că ar putea fi neînfricarea sau condiția fizică, însă o altă trăsătură ar fi cea mai importantă. Ce l-a ajutat pe cel mai cunoscut spion din lume să își salveze viața? 

Calitatea care l-a ajutat pe James Bond să iasă din situații-limită

Experții de la „Protect Pure Maths” cred că James Bond și-a salvat viața în repetate rânduri, deoarece este un bun matematician: „Matematica îți poate salva viața. Matematica pură este esențială în misiuni”, a spus unul dintre specialiști, potrivit „Mirror”.

Totuși, James Bond nu este descris precum un bun matematician, însă este posibil să aibă astfel de cunoștințe, deoarece, în lumea spionajului, capacitatea de a gândi strategic, de a face calcule complexe și de a rezolva probleme sunt calități esențiale pentru supraviețuire și succes. 

Vezi și: Va putea fi jucat următorul James Bond de o femeie? Ce răspunde producătorul 

Cine va fi următorul James Bond?

În timp ce experții îl analizează pe James Bond, fanii persoanjului se întreabă cine va fi actorul care îl va juca în următorul film. Până acum se știe că Aaron Taylor-Johnson, în vârstă de 33 de ani, a primit oferta de a fi noul agent 007, însă compania britanică de producție, Eon Productions, nu a confirmat acest lucru. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram - @aarontaylorjohnsonRecente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg