Frumoase și bogate! Ce sume au câștigat cele mai bine plătite modele din lume

De când au defilat pentru prima oară pe podium, modelele precum Cindy Crawford sau Kathy Ireland au reușit să câștige sute de milioane de dolari. Iar ele nu sunt singurele femei frumoase care au strâns averi formidabile… 

image

Modelling-ul poate fi o profesie profitabilă pentru cele norocoase. Există modele de top care au fost plătite cu sume mari doar pentru o ședință foto sau pentru a se urca o singură dată pe podium. De asemenea, unele dintre ele au reușit să câștige sume mari și din afaceri, așa cum este Kylie Jenner. Dar iată care sunt sumele pe care le-au strâns marile modele ale lumii! 

Kathy Ireland - 500 de milioane de dolari 

Pe lista celor mai bogate modele din lume se află Kathy Ireland (59 de ani), cu o avere estimată la 500 de milioane de dolari. Imaginea sa a vândut o mulțime produse în întreaga lume - de costume de baie, haine, bijuterii și produse pentru casă. Numai în 2014, ea le-a adus companiilor cu care a lucrat un profit de peste 2 miliarde de dolari. 

Cindy Crawford - 400 de milioane de dolari 

Până la vârsta de 56 de ani, Cindy Crawford a făcut o avere impresionantă din contractele de imagine pe care le-a avut cu companii mari, precum Pepsi și Revlon, dar și din aparițiile sale media. Michael Kors spunea despre Cindy Crawford: „Cindy a schimbat percepția despre fata americană sexy - de la blonda clasică cu ochi albaștri, la o brunetă cu farmec și profesionalim‟. Popularitatea și munca depusă i-au adus vedetei în conturi 400 de milioane de dolari. 

Citește și: Traumele din copilăria și adolescența fotomodelului Cindy Crawford. Ce experiențe de viață au marcat-o? 

Gisele Bündchen - 400 de milioane de dolari 

A fost descoperită într-un fast-food din Brazilia și a sfidat normele de frumusețe cu trăsăturile sale unice! Mulți ani, Gisele Bündchen a ocupat primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume, din 2002 până în 2017. Astăzi, fotomodelul are o avere estimată la 400 de milioane de dolari. 

Slavica Ecclestone - 1 miliard de dolari 

Slavica Radić, cunoscută și sub numele de Slavica Ecclestone, și-a început cariera ca model profesionist, în anii adolescenței, unde a apărut în mai multe campanii pentru brand-uri importante, precum Giorgio Armani. Ulterior, Slavica a devenit una dintre cele mai bogate modele din lume, însă nu doar contractele sale au ajutat-o, ci și căsnicia pe care ea a avut-o cu magnatul Bernie Ecclestone. Potrivit publicației „Stacker‟, fosta soție a șefului Formulei 1 are în conturi peste 1 miliard de dolari. 

Desigur, pe lista supermodelelor extrem de bogate se află și Kylie Jenner, cu o avere estimată la 750 de milioane de dolari, Kim Kardashian - 1.4 miliarde de dolari, Sofia Vergara - 180 de milioane de dolari, Heidi Klum - 160 de milioane de dolari, Christie Brinkley - 100 de milioane de dolari, Adriana Lima - 95 de milioane de dolari sau Naomi Campbell - 80 de milioane de dolari.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest 



Recente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg