Demi Moore își sfidează vârsta! Cum reușește să se mențină în formă la 60 de ani, fără să meargă la sală

Demi Moore arată impecabil la vârsta de 60 de ani, iar acest lucru se poate observa din ultimele postări ale actriței de pe contul său de Instagram. Iată cum reușește să fie într-o formă fizică de excepție!

image

Pe măsură ce anii au trecut, Demi Moore a făcut unele schimbări în stilul său de viață, care au ajutat-o să arate și să se simtă bine în pielea ei.

Cel mai important este că refuză să își îndrepte atenția către gândurile negative, deoarece este de părere că emoțiie, fie pozitive sau negative, se reflectă în exterior. Potrivit „Bright Side‟, actrița consideră că furia, amărăciunea și supărarea îmbătrânesc, prin urmare nu se agață de ele:

„Sunt liniștită când nu îmi văd corpul ca pe un dușman. Când mă uit înapoi și observ cât de multe lucruri a făcut corpul meu pentru mine. Mi-a permis să nasc trei copii frumoși, mi-a permis să explorez diferite roluri ca actriță. Mi-a permis să fiu puternică. Nu ai voie să te uiți în oglindă și să simți că trupul tău îmbătrânește și se sfârșește‟, a spus Moore într-un interviu acordat revistei „Harper’s Bazaar‟. 

Citește și: Demi Moore, relație dificilă cu fetele sale. Trei ani de zile nu și-au vorbit! 

Nu îi place să meargă la sala de fitness

În mod surprinzător, Demi Moore nu este o împătimită a mersului la sala de fitness. Însă, pentru a fi în formă, actrița face mișcare acasă sau în aer liber. Conform sursei menționate, de-a lungul timpului, Demi Moore și-a pregătit aparițiile importante din filme, făcând antrenamente cu greutăți și yoga. Ea deține o aplicație, care îi oferă exerciții personalizate, fără să apeleze la ajutorul unui antrenor. De asemenea, îi place să alerge pe plajă și să danseze. 

Vezi și: Demi Moore a fost violată când avea 15 ani. Mama alcoolică a vândut-o unui bărbat 

Ce dietă urmează 

Un alt secret al actiței este alimentația sănătoasă. Ea urmează o dietă raw-vegană, care se concentrează pe consumul de fructe, legume, sucuri și smoothie-uri. De asemenea, Demi Moore nu mănâncă nimic gătit.

Conform „Natural Life‟, aceast dietă are un conținut scăzut de sodiu și grăsimi, dar bogat în potasiu și fibre, ceea ce înseamnă că și riscul pentru anumite boli, așa cum sunt cele de inimă, este redus. Potrivit „One Body One Life‟, alimentele preferate ale actriței sunt: salatele, fasolea, produsele din făină de secară și fructele. 

Sursă foto: Instagram-@demimoore 



Recente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg