Face 50 de ani și tot neînsurat e! Mama lui Leonardo DiCaprio nu-l lasă pe actor să ajungă la altar?

Tot Hollywoodul îl știe pe actorul de mare talent și notorietate că adoră compania femeilor tinere, care au jumătate din vârsta lui. Motivul? Ele nu se grăbesc spre altar, lucru care îi convine de minune mamei lui Leo DiCaprio.

image

Nu iese în oraș cu femei mai mari de 25 de ani, iar acum se zvonește că e logodit cu Victoria Ceretti, de 25 de ani, însă nimic nu e confirmat. Asemenea zvonuri au mai existat și în trecut, dar nu s-au concretizat. A venit oare momentul pentru Leonardo DiCaprio să se așeze la casa lui? Pentru că, până acum, niciuna dintre iubitele lui n-au reușit s-o impresioneze pe mama actorului, Irmelin Indenbirken.

Indenbirken l-a sprijinit întotdeauna pe actor încă de pe vremea în care îl ducea la audiții, în copilărie, până în prezent, când îl însoțește la premierele filmelor lui, pe covorul roșu, sau la evenimente în Hollywood. Însă motivul pentru care nu l-a condus niciodată la altar e că Leo e „băiatul lu’ mama” și nu iese din cuvântul ei.

În 2016, Daily Mail a publicat un articol despre viața amoroasă a vedetei de la Hollywood, în care a dezvătut subiectul delicat. Când avea 36 de ani, actorul a avut o relație cu actrița Blake Lively, care n-avea mai mult de 24 de ani. Cei doi actori aveau multe în comun și multă lume îi vedea împreună pentru tot restul vieții. Însă Leonardo a rupt relația cu Blake pentru simplul motiv că mama lui „n-o suporta”.

Situația s-a repetat și în cazul altor iubite ale superstarului hollywoodian, cum ar fi Rihanna. Partenera fiului său, pe care Indenbirken a plăcut-o mult, a fost modelul Bar Refaeli, și, într-adevăr, cele două vedete au rezistat împreună șase ani, un record pentru actor. Dar nu s-a însurat nici măcar cu ea!

„Mama lui are mare grijă de el, iar el este băiatul lu’ mama și nicio altă femeie nu poate concura cu așa ceva”, a spus lucrurilor pe nume expertul în relații, doctorul Gilda Carle. Mai mult, o sursă din apropierea vedetei filmului „Titanic” a mărturisit că Leonardo e atât de recunoscător de sacrificiile făcute de mama lui, încât o resplătește cu momente inedite – o ia cu el la evenimente de cinci stele și ea e nelipsită din viața lui.

Întrebarea pe care ne-o punem cu toții acum este – va ajunge actorul, în sfârșit, la altar, și-a găsit acesta femeia ideală atât pentru el, cât și pentru mama lui, care trebuie să aprobe orice posibilă noră? Rămâne de văzut!

foto - Shutterstock



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg