Rachel McAdams cu părul axilar la vedere. Ea nu este singura vedetă care a pozat astfel!

Rachel McAdams (45 de ani), actrița din filmele de succes „The Notebook‟ și „Mean Girls‟, a intrat în categoria vedetelor care au ales să își etaleze părul axilar. Ce mesaj a vrut să le transmită femeilor, dar și ce alte vedete au avut curajul să apară așa în public? 

image

Unele persoane consideră că lăsarea părului axilar la vedere este o formă de rebeliune împotriva normelor sociale care impun îndepărtarea acestuia. De această părere este și actrița Rachel McAdams, care spulberă principiile sociale, etalându-și cu mândrie părul de la subraț într-o ședință foto fără prea multe filtre. 

Citește și: Albirea pielii de la subraț. Top 3 remedii naturale care au efect garantat

Ce mesaj vrea să transmită actrița Rachel McAdams? 

Ședința foto a avut loc în urmă cu un an și a avut ca scop promovarea filmului, „Are You There God? It’s Me, Margaret‟, unde Rachel McAdams a jucat-o pe Barbara Simon. Cu această ocazie, actrița le-a cerut fotografilor să editeze cât mai puțin pozele făcute, deoarece își dorește să le transmită femeilor un mesaj special, și anume să se accepte pe sine și să sfideze standardele convenționale de frumusețe, când acestea nu se potrivesc cu personalitatea lor: 

„Acesta este corpul meu și cred că este atât de important să reflectăm asupra lumii. Odată ce îți îmbrățișezi corpul, vei fi autentică și vei avea mai multă încredere!‟, a spus vedeta, potrivit „Bright Side‟. 

Vezi și acest articol: Ce se întâmplă dacă te dai cu suc de cartofi la subraț. Știai de acest truc? 

Vedetele care au pozat cu părul axilar la vedere 

Rachel McAdams nu este singura vedetă care a avut curajul să apară așa în public. În anul 1999, Julia Roberts s-a prezentat la premiera filmului „Notting Hill‟ cu părul axilar la vedere, iar în 2019, Emily Ratajkowski a pozat încrezătoare pentru „Harper’s BAZAAR‟: „Dacă decis să-mi rad axilele sau nu, depinde de mine‟, a spus modelul.

De asemenea, Britney Spears, Drew Barrymore, Sophia Loren, Madonna și Barbra Streisand se numără printre vedetele care au îmbrățișat cu mândrie naturalețea corpului lor. Vezi fotografiile în galeria de mai jos! 

Sursă foto: Pinterest Recente

Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg