Rachel McAdams cu părul axilar la vedere. Ea nu este singura vedetă care a pozat astfel!

Rachel McAdams (45 de ani), actrița din filmele de succes „The Notebook‟ și „Mean Girls‟, a intrat în categoria vedetelor care au ales să își etaleze părul axilar. Ce mesaj a vrut să le transmită femeilor, dar și ce alte vedete au avut curajul să apară așa în public? 

image

Unele persoane consideră că lăsarea părului axilar la vedere este o formă de rebeliune împotriva normelor sociale care impun îndepărtarea acestuia. De această părere este și actrița Rachel McAdams, care spulberă principiile sociale, etalându-și cu mândrie părul de la subraț într-o ședință foto fără prea multe filtre. 

Citește și: Albirea pielii de la subraț. Top 3 remedii naturale care au efect garantat

Ce mesaj vrea să transmită actrița Rachel McAdams? 

Ședința foto a avut loc în urmă cu un an și a avut ca scop promovarea filmului, „Are You There God? It’s Me, Margaret‟, unde Rachel McAdams a jucat-o pe Barbara Simon. Cu această ocazie, actrița le-a cerut fotografilor să editeze cât mai puțin pozele făcute, deoarece își dorește să le transmită femeilor un mesaj special, și anume să se accepte pe sine și să sfideze standardele convenționale de frumusețe, când acestea nu se potrivesc cu personalitatea lor: 

„Acesta este corpul meu și cred că este atât de important să reflectăm asupra lumii. Odată ce îți îmbrățișezi corpul, vei fi autentică și vei avea mai multă încredere!‟, a spus vedeta, potrivit „Bright Side‟. 

Vezi și acest articol: Ce se întâmplă dacă te dai cu suc de cartofi la subraț. Știai de acest truc? 

Vedetele care au pozat cu părul axilar la vedere 

Rachel McAdams nu este singura vedetă care a avut curajul să apară așa în public. În anul 1999, Julia Roberts s-a prezentat la premiera filmului „Notting Hill‟ cu părul axilar la vedere, iar în 2019, Emily Ratajkowski a pozat încrezătoare pentru „Harper’s BAZAAR‟: „Dacă decis să-mi rad axilele sau nu, depinde de mine‟, a spus modelul.

De asemenea, Britney Spears, Drew Barrymore, Sophia Loren, Madonna și Barbra Streisand se numără printre vedetele care au îmbrățișat cu mândrie naturalețea corpului lor. Vezi fotografiile în galeria de mai jos! 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg