Albirea pielii de la subraţ. Top 3 remedii naturale care au efect

albirea pielii de la subraţ jpeg

Pielea de culoare închisă din zona subraţului te poate face să te simţi inconfortabil, mai ales în sezonul cald, când bluzele şi rochiile dezvăluie mai multă piele. Nu te îngrijora, majoritatea oamenilor se confruntă cu această situaţie, însă poţi obţine albirea pielii de la subraţ cu ajutorul unor ingrediente naturale.

Cauze

Axila poate căpăta o culoare închisă din cauza chimicalelor conţinute de deodorante şi cremele de ras,a transpiraţiei în exces,a celulelor moarte,a hainelor mult prea strâmte,din materiale sintetice. Nici măcar nu îţi dai seama când s-a întâmplat exact,însă vestea bună e că poţi folosi produse din casă,extrem de eficiente pentru albirea pielii şi deloc costisitoare. Iată care sunt acestea!

Cele mai eficiente remedii naturale pentru albirea pielii din zona subraţului sunt:

1. Albirea pielii de la subraţ cu cartofi

Acesta conţine acid lactic care te poate ajuta să îţi albeşti pielea în mod natural. Spre deosebire de produsele care conţin chimicale,nu îţi va crea senzaţia de arsură sau de iritare a pielii. Taie câteva feliuţe de cartofi şi masează pielea subraţului cu ele. Ţine pentru o jumătate de oră o felie de cartof direct pe piele,ca să absoarbă sucul acestuia. Clăteşte cu apă călduţă. O altă modalitate de a folosi acest remediu poate fi cea cu cartof ras şi sucul acestuia. Masează bine pielea şi lasă să acţioneze 20 de minute,după care poţi clăti. Evită folosirea deodorantului în acea zi. Repetă procedura zilnic şi vei vedea că rezultatele vor apărea după 2 săptămâni.

CIteşte şi:Ştiai asta despre cartofi? 5 întrebuinţări neaşteptate ale legumei

2. Castravetele

Taie-l pe lung şi pune-ţi câte o felie direct pe zona subraţului,lăsând-o să acţioneze jumătate de oră. Dacă vrei să te asiguri că nu alunecă,stai cu mâinile lipite de corp în tot acest timp. La fel de folositor este şi extractul de castravete,amestecat cu turmeric şi suc de lămâie,din care vei obţine o pastă. Masează uşor pielea cu pasta obţinută şi las-o cel puţin jumătate de oră,apoi clăteşte cu apă calduţă. Foloseşte remediul până când obţii rezultatele dorite,care apar de obicei după aproximativ o săptămână.

3. Albirea pielii de la subraţ cu lămâi

Lămâiaeste cel mai cunoscut înălbitor natural,atât pentru piele,cât şi pentru păr. În plus,aceasta este foarte bună şi datorită proprietăţilor sale antiseptice şi antibacteriene. Folosirea ei este sigură şi recomandată pentru păr,corp şi faţă,cu menţiunea că poate da senzaţia de înţepătură în zona ochilor,de aceea se recomandă evitarea acesteia. Ai nevoie de suc proaspăt de lămâie,pe care îl aplici pe piele cu ajutorul unui disc demachiant şi îl laşi să acţioneze 15 minute. După ce sucul s-a uscat complet,clăteşte cu apă călduţă. Nu folosi deodorant în următoarele 24 de ore. Aplică o cremă hidratantă pentru piele. Un alt remediu,tot cu lămâie,poate fi la fel de eficient,având nevoie doar de un singur ingredient în plus,şi anume,zahărul. Amestecă sucul de lămâie cu zahar într-un bol şi  masează încontinuu axilele cu cu pasta obţinută,cu mişcări circulare. În acest fel vei elimina celulele moarte de la suprafaţa pielii,care cauzează înnegrirea acesteia. Poţi folosi de asemenea şi o pastă din turmeric,miere,suc de lămâie,timp de 4 ori pe săptămână.

Citeşte şi:Măşti faciale cu coajă de lămâie. Au efect imediat!

Albirea pielii de la subraţ - Atenţie!Dacă petele persistă şi nu observi nicio ameliorare,ar trebui să mergi la un consult medical,deoarece acestea pot ascunde probleme de sănătate precum diabetul,obezitatea,cancerul sau dereglarea hormonală.

Sursă foto:bhtips.com