Soția lui Pierce Brosnan, descurajată în privința slăbitului: „Am crezut că nu o să reușească‟

Datorită ambiției sale de a pierde în greutate la 60 de ani, Keely Brosnan a stârnit admirația multora! Au existat oameni care au crezut că nu o să reușească și că slăbitul nu-i de ea.  

image

Să slăbești nu este o misiune ușoară, iar soția marelui actor Pierce Brosnan cunoaște acest aspect, deoarece dintotdeauna s-a luptat cu fluctuațiile de greutate. Din fericire, pare că a găsit rețeta perfectă pentru slăbit, deoarece a strălucit la Premiile Oscar, din acest an, unde și-a etalat noua siluetă și i-a lăsat pe critici cu gura căscată! 

Citește și acest articol: Mihaela Bilic spulberă mitul celor 3 mese pe zi: „Felul unic este perfect”, a spus specialistul în nutriție

„Am crezut că nu o să slăbească niciodată‟, a scris un internaut la fotografia lui Keely Brosnan de pe Instagram, în timp ce altul a remarcat că vedeta se simte foarte bine în pielea ei: „Orice ar fi făcut, trebuie să o facă în continuare. Pun pariu că se simte și mai bine acum.‟ 

Cum a reușit să slăbească Keely Brosnan? 

Keely Brosnan a început să ia în greutate în timpul celor două sarcini. Corpul ei a trecut atunci prin schimbări majore, iar stilul de viață stresant a contribuit la acumularea de kilograme. De profesie jurnalistă, Keely a avut dintotdeauna un program încărcat, care nu i-a permis să țină o dietă specială și să facă sport.  

Decisă să slăbească, Keely Brosnan a apelat la profesioniști, respectiv la nutriționiști și antrenori personali, care au ghidat-o în procesul de pierdere în greutate. Ea a scos din dietă alimentele foarte procesate și bogate în zahăr și a consumat proteine slabe, fructe, legume din abundență, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Totodată, a făcut antrenamente cardio, de forță și de flexibilitate, iar yoga și meditația au ajutat-o să rămână motivată și să își păstreze starea de bine. 

Citește și: Ce l-a ajutat pe Pierce Borsnan să depășească pierderea primei soții 

Keely și Pierce Brosnan, fostul Agent 007, s-au cunoscut în anul 1994, în Mexic, la o petrecere. În 2001 s-au căsătorit, iar împreună au doi copii - pe Dylan și Paris, în timp ce Pierce mai are trei copii.

Sursă foto: Instagram @Keely Brosnan 



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg