Antrenoarea care a ajutat peste 300 de femei să slăbească dezvăluie secretele siluetei ideale!

Dacă îți dorești să scapi de surplusul de greutate și ești decisă să urmezi un plan sănătos, ia în calcul și aceste recomandări, oferite de o antrenoare de fitness care a ajutat mai bine de 300 de femei să slăbească! 

image

Jenna Rizzo, o antrenoare de fitness din Georgia, se bucură de multă popularitate în mediul online, grație sfaturilor de fitness și slăbire pe care le oferă tuturor doamnelor și domnișoarelor interesate de obținerea siluetei ideale. 

Până la vârsta de 27 de ani, tânăra a ajutat mai bine de 300 de femei să slăbească sau să își tonifieze trupul, așa că a devenit cunoscută și în presa internațională. Jurnaliștii de la „Daily Mail‟ i-au lăudat aspectul fizic și performanțele, iar noi am aflat care sunt cele mai importante sfaturi pe care le oferă femeilor în procesul de slăbire. 

Citește și: Metoda cu scorțișoară care te ajută să slăbești mai repede 

Vrei să slăbești? Urmează aceste reguli! 

Regula nr. 1: Nu exagera cu sportul! - În procesul de slăbire, este foarte importantă mișcarea pe care o faci, deoarece te ajută să arzi calorii. Dacă fitnessul nu este pasiunea ta, avem vești bune! Jenna Rizzo spune că nu trebuie să stai ore în șir în sala de fitness, ci să te asiguri că faci zilnic cel puțin 30 de minute de exerciții fizice. Pentru a fi motivată să urmezi această provocare, oferă-ți la finalul săptămânii o recompensă, cum ar fi: o ședință la masaj sau altceva care te ademenește. 

Vezi și: Studiu. Slăbești mai repede dacă faci sport la o anumită oră!

Regula nr. 1: Respectă „regula lingurii‟ - Mâncatul sănătos trebuie să fie prioritatea ta în procesul de slăbit, așadar legumele, salatele și fructele, care sunt sărace în calorii, te vor ajuta să slăbești și să te simți sătulă mai mult timp. Dacă nu îți plac cruditățile, în loc să îți schimbi întreaga dietă peste noapte, consumă o lingură cu legume sau fructe la mesele tale principale. De pildă, dacă la prânz mănânci o supă, consumă și o lingură de salată! Acest truc te va ajuta să îți îmbunătățești obiceiurile alimentare. 

Regula nr. 3: Prioritizează somnul - Somnul este foarte important în procesul de slăbire, deoarece în somn se eliberează hormonii de ardere a grăsimilor. Dacă nu dormi suficient, te poți confrunta cu schimbări de dispoziție și cu pofte alimentare nesănătoase, așa că prioritizează cele 7-8 ore de somn pe noapte!  

Sursă foto: Instagram @Jenna Rizzo 



Recente

Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg