Află totul despre homeoterapia ginecologică!

1 68851 original jpg jpeg

Din ce în ce mai multe femei se confruntă cu probleme de natură ginecologică, fie că este vorba despre durerile abdominale acute care anunţă apariţia ciclului menstrual, fie că ne referim la efectele aduse de încheierea lui: dereglările hormonale.

Aceste probleme pot lua sfârşit acum cu ajutorul homeoterapiei ginecologice,o metodă inovatoare care reface echilibrul organismului de dinainte de apariţia bolilor.

Tratamentul Guna,un concept inovator al homeoterapiei

Strategia tratamentului Gunaurmăreşte inducerea şi accelerarea mecanismelor de autoreglare cu scopul restaurii echilibrului imunologic şi,mai ales,a celui hormonal,amândouă afectate de patologiile ginecologice. Medicina reglării fiziologice (Guna) ajută la recuperarea organismului utilizând combinaţii de medicamente formate din remedii homeopatice ce conţin şi molecule biologice (cum ar fi neuropeptide,hormoni şi interleukine),fapt ce duce la accelerarea procesului de restabilire în organism a echilibrului de dinaintea declanşării bolii.

Un aspect esenţial în medicina reglării fiziologice este acela că utilizează tratamente în doze mici,dar care sunt la fel de active,mai benefice şi mai sigure decât tratamentele care folosesc dozele alopate,şi nici nu implică efectele secundare ale folosirii acestora.

Vindecă numeroase afecţiuni

În urma unor cercetări ample,s-a constatat că bolile care răspund cel mai bine la terapiile medicinii reglării fiziologice sunt cele reprezentate de afecţiunile inflamatorii pelvine şi cele neoplazice,ce pot afecta atât calitatea vieţii,cât şi psihicului persoanei suferinde.

Guna este o procedură folosită cu success în tratarea disfuncţiilor sexuale,a dezechilibrelor hormonale şi a unor afecţiuni precum premenopauza şi menopauza,dar este la fel de eficientă şi în combaterea unor afecţiuni mai puţin cunoscute şi mai rar întâlnite,caz în care se oferă un tratament personalizat în funcţie de istoricul medical al pacientului şi analizele riguroase efectuate.