Idei pentru decorarea mesei de Revelion

1 60810 original jpg jpeg

De Sărbători, pe lângă bunătăţile tradiţionale, şi casa ta trebuie să aibă straie de sărbătoare. De aceea, este important ca masa la care aşezi invitaţii să aibă şi ea un aspect festiv. Îţi oferim câteva idei de aranjare a acesteia!

Nuanţe la modă

Modalitatea în care îţi aranjezi masa ţine foarte mult de personalitatea ta şi de modul în care ai amenajată casa. Cu toate acestea,în caz că eşti în pană de idei,este bine să ţii cont de cele mai potrivite culori de Sărbători.

Prin urmare,pentru decorarea mesei festive,alege tonuri de roşu,verde,auriu şi argintiu. Faţa de masă poate fi roşie,la care asortezi veselă verde sau argintie,şi şerveţele în tonuri aurii. Pentru a da un plus de rafinament mesei,scoate din cutii serviciile de pahare de proţelan sau cristal şi foloseşte tacâmuri noi şi cu formă elegantă.

Şerveţelele imprimate,elemente originale

Şerveţelele din material imprimat cu modele de iarnă sau cele din hârtie în nuanţe vii pot să înveselească atmosfera şi dau un plus de prospeţime bucatelor de pe masă. Acestea se aşază de obicei în stânga furculiţelor.

Se pot împături în formă de brăduţ sau alte forme amuzante,precum oameni de zăpadă sau pur şi simplu sub formă de zâmbet. Le poţi lega cu fundiţe de cadouri sau arde pe la colţuri ca să pară că sunt răvaşe. Pe lângă acestea,lumânările lungi,aşezate în sfeşnice,imprimă mesei de Sărbătoare o eleganţă aparte şi se asortează de minune cu şerveţelele.

Detalii de mare efect

Decoraţiunile specifice bradului,precum globurile,panglicile şi beteala,îţi pot fi de mare ajutor. Poţi asorta obiectele de pe masă cu accesoriile din brad. În plus,poţi pune pe masă platouri generoase care să conţină pe margine frunze de verdeaţă sau coji de portocale.

Pe mijlocul mesei poţi pune un coşuleţ cu fructe,cum ar fi portocale şi mandarine,mere,covrigi,crenguţe şi conuri de brad sau colaci. Dacă ai mulţi invitaţi,o idee foarte bună ar fi să aşezi câte un cartonaş cu numele fiecăruia în dreptul farfuriei sau pe scaune.



Recente

slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg