Optați pentru fototapet și dați un nou aspect casei dumneavoastră sau camerei copiilor

Optați pentru fototapet și dați un nou aspect casei dumneavoastră sau camerei copiilor

image

Aveți nevoie să vă renovați decorul locuinței, dar nu puteți (și nici nu doriți) să vă implicați în lucrări de construcție greoaie? Un fototapet vă oferă o soluție perfectă. Acestea sunt originale, ușor de montat și foarte accesibile. În plus, aveți la dispoziție un repertoriu nesfârșit de modele pentru a-l alege pe cel care se potrivește cel mai bine fiecăruia dintre spațiile dumneavoastră, cum ar fi un tapet cameră copii sau pentru living. Descoperiți cum să folosiți tapetul pentru a vă actualiza complet casa.

Descoperirea lumii fototapetului

Un fototapet este un material plastic, textil sau din hârtie care adoptă o multitudine de forme și are un număr nesfârșit de aplicații decorative. Una dintre formele sale cele mai originale sunt vinilurile autoadezive, create special pentru a fi aplicate pe pereți, mobilier și alte suprafețe. Acestea sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni și modele, precum tapet cameră copii, și vă ajută să decorați întreaga casă într-un mod diferit.

Tu alegi suportul

Deși există anumite limitări, autocolantele de vinil pot fi plasate pe multe suprafețe din casă, de la pereți la uși, mobilier și alte suporturi. Aderă perfect pe pereții vopsiți, pe gresie, pe suprafețe de piatră sau marmură, pe sticlă și metal etc. Puteți găsi chiar și fototapet din PVC potrivit pentru instalarea pe pardoseli. Acestea au un tratament special care le face foarte rezistente. Cheia pentru o bună aderență este ca suportul pe care urmează să așezați vinilul să fie curat și fără impurități.

Pentru toți pereții?

Decorarea pereților cu fototapet dedicat este una dintre cele mai simple modalități de a da spațiului o notă diferită, captivantă. Le puteți lipi pe aproape orice tip de perete, cu câteva excepții. Dacă peretele este din ipsos, vinilul nu va putea să se lipească bine, deoarece acest tip de suprafețe degajă praf și particule. Ar trebui să vopsiți în prealabil peretele cu vopsea de plastic, de exemplu. Țineți cont de faptul că pe pereții vopsiți recent nu puteți instala tapet decât după ce a trecut ceva timp. Se recomandă să se aștepte două-trei săptămâni pentru a evita problemele la lipirea vinilului.

Vinilul se lipește perfect de pereții de gresie, deși trebuie să știți că rosturile vor fi vizibile (dacă nu le umpleți în prealabil cu o pastă specifică). De asemenea, puteți opta pentru tapet cameră copii, în special pentru că acesta se curăță foarte ușor dacă alegeți unul dintr-un material potrivit.

O mie de modele și finisaje

Lumea tapeturilor decorative este, pur și simplu, infinită. Există o mare varietate de modele, desene, imagini cu care să vă decorați casa. Cu toate acestea, puteți alege, de asemenea, diferite finisaje, în funcție de utilizarea pe care o veți da, cum ar fi, de exemplu, tapet cameră copii.

Baza pe care este imprimată imaginea digitală poate fi opacă sau transparentă, ceea ce oferă rezultate diferite. De exemplu, dacă aveți de gând să puneți vinilul pe o fereastră sau pe o vitrină, puteți alege un efect transparent. Vinilurile opace sunt imprimate pe o bază albă care nu lasă lumina să treacă.

De asemenea, este important să alegeți finisajul potrivit, care poate fi mat sau lucios. În timp ce primul evită reflexiile și designul arată mai bine, cel de-al doilea poate fi interesant pentru anumite viniluri care imită materiale precum metalul sau marmura.

Curățare și întreținere

Una dintre cele mai bune calități ale tapetului din vinil este că sunt foarte ușor de curățat și rezistă fără probleme la umiditate. De fapt, le puteți instala în bucătărie și în baie. Acestea sunt potrivite chiar și pentru zonele exterioare și chiar și pentru camera copiilor.

Având în vedere caracteristicile lor, vinilurile pot fi spălate cu apă și săpun și cu cele mai comune produse de curățare: detergenți universali, detergenți, chiar și alcool sau amoniac. Nu ar trebui să folosiți niciodată detergenți abrazivi, cum ar fi acizii, sau instrumente care le pot zgâria.



Recente

Rulada cu nuci si scortisoara  Sursa foto shutterstock 1679665513 jpg
slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg