Tenis de talpă în loc de aspirină. Leacuri ciudate care funcţionează brici!

2 shutterstock 212789161 jpg jpeg

Când ai o migrenă, lasă aspirina şi antinevralgicul deoparte şi nu te mai uita prin cărţile cu remedii naturiste.

Câteva leacuri simple, inedite, te facă să uiţi de micile neplăcire ale zilei – începând cu durerile de cap şi terminând cu bătăturile.

Tenis... de talpă

Dacă te dor tălpile şi nu-ţi trece cu nimic, foloseşte o minge de tenis – sau două. Rulează cu talpa mingea de tenis, câteva minute bune. Schimbă apoi piciorul şi reia masajul. Dacă talpa te frige, rulează o sticlă de plastic plină cu apă, pe care ai ţinut-o la congelator.

Cu creionul între dinţi

Creionul, banalul creion e un leac bun pentru a te detensiona şi a te lecui de durerile de cap cauzate de stres şi de problemele zilnice. Persoanele stresate îşi încleştează maxilarele, ducând la dureri de cap. Ţine un creion între dinţi, când ai de rezolvat o chestiune care îţi dă bătaie de cap. Vei vedea că muşchii maxilarului se vor relaxa – şi îţi vin şi idei bune.

Parfum de iaurt

Halena este respiraţia urât mirositoare, produsă de bacterii acumulate în cavitatea bucală. Iaurtul are proprietatea de a neutraliza aceste bacterii şi împiedică înmulţirea lor.

De la gură la bătături

Apa de gură mentolată este un puternic antispetic. Umezeşte un pic de vată cu apă de gură şi tamponează bătătura de trei ori pe zi, până ce zonă se usucă şi nu mai doare.

@shutterstock