Trucuri pentru geamuri strălucitoare

1 81812 original jpg jpeg

Să ştergi geamurile nu este cel mai plăcut lucru, însă este necesar. Curăţenia din casă este absolut necesară, lucru valabil şi în cazul ferestrelor. Dacă observi că nu obţii rezultatele pe care ţi le doreşti cu produsele folosite, iată ce poţi utiliza pentru ca geamurile să fie curate şi strălucitoare.

Oţet alb

În timp ce există multe produse de curăţare care pot da un efect similar, oţetul este foarte puternic. În plus, nu miroase la fel de rău ca produsele chimice, care pot provoca reacţii alergice.

Pentru a curăţa ferestrele uşor, combină o parte oţet alb cu trei părţi apă fierbinte. Pentru a contracara mirosul de oţet, poţi adăuga sucul de la o lămâie. Spală geamurile cu soluţia obţinută, apoi şterge-le cu ziare sau prosoape de hârtie.

Alternative la cârpa specială pentru curăţarea ferestrelor

În magazine sunt de cumpărat cârpe de curăţat geamurile, dar dacă scopul tău este de a economisi bani, atunci iată câteva alternative. Curăţarea ferestrelor cu ziare este cea mai convenabilă opţiune pentru majoritatea oamenilor. Nu lasă urme şi oferă un finisaj lucios.

Mai mult, nu trebuie să-ţi faci privi cu privire la zgârierea ferestrelor – hârtia de ziar nu afectează suprafaţa sticlei. Un alt truc este folosirea filtrelor de cafea. Ele au aproape aceeaşi versatilitate ca şi ziarul şi vor oferi acelaşi rezultat.

Curăţă ferestrele într-o zi înnorată

Nu este recomandat să fie şterse geamurile într-o zi cu soare. Dacă o faci într-o zi însorită, soarele va usca soluţia şi vor rămâne numai urme când ştergi. Alege să ştergi geamurile într-o zi când este înnorat.

Curăţă ferestrele foarte murdare

Dacă ai fost plecată mai mult timp de acasă şi geamurile sunt foarte murdare, recomandat este să foloseşti un burete. Foloseşte multă apă când le speli, curăţându-le de sus în jos. Poţi folosi o cârpă din microfibră pentru a lustrui sticla când este uscată. Alege una care nu lasă scame pe geam.

Vertical, întotdeauna

Ai terminat curăţarea ferestrelor în interior şi exterior, dar tot nu îţi place rezultatul? Există încă dungi sau murdărie? Soluţia este să ştergi întotdeauna vertical.Recente

casa bântuită foto  Shutterstock jpg
Pui souvlaki Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau 1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde sursa  Shutterstock jpg
Intepatura de albine jpg
azil de batrani png
apa termala femeie zambind jpg