Cea mai simplă dietă. Elimină aceste alimente din meniul tău și scapă de kilogramele în plus!

Vara se apropie cu pași repezi, așa că fiecare își dorește să obțină silueta mult dorită! Dacă și tu vrei să scapi rapid de kilogramele în plus nedorite, poți începe prin eliminarea unor alimente din meniul tău. Iată care sunt acestea! 

image

În procesul de slăbit, dieta sănătoasă este cea mai importantă componentă, pe lângă mișcare și hidratare. Ca să slăbești sănătos și armonios, este necesar să consumi mai puține calorii decât arzi și, așa cum probabil deja știi, să eviți alimentele procesate, cele de tip fast-food și sosurile bogate în calorii. Mai mult decât atât, pentru a pierde rapid în greutate, nutriționiștii îți recomandă să tai de pe lista cu mâncăruri pe care le consumi zilnic, trei alimente ce îți pot pune silueta în pericol. 

Citește și: 80-90% dintre femei au celulită! Ce mâncăm ca să o reducem 

Pâine albă 

Multe persoane preferă pâinea albă pentru prepararea sandvișurilor. Din păcate, nutriționistul Lisa Richards avertizează că pâinea albă și alte preparate care conțin carbohidrați rafinați pot îngreuna procesul de slăbit: „Au efecte secundare asupra sănătății noastre, iar apariția grăsimii de pe abdomen este doar unul dintre ele‟, a spus specialistul pentru „She Finds‟. Din fericire, există alte opțiuni sănătoase pe care le poți lua în considerare în dieta de slăbit, precum pâinea din cereale integrale și pâinea neagră cu maia.  

Produse de patiserie 

Dacă vrei să slăbești, evită produsele de patiserie (gogoșile, covrigii, cornurile cu gem sau cu ciocolată ș.a.m.d.), vinovate de cele mai multe ori pentru apariția inflamațiilor și kilogramelor în plus! „Sunt o combinație de carbohidrați rafinați și grăsimi, ceea ce le transformă în gustări bogate în calorii‟, spune nutriționistul. Pentru un mic dejun dulce și sănătos, consumă iaurt natural cu granola fără zahăr sau fructe. 

Citește și: Fructe periculoase pentru siluetă. Evită-le dacă ești la dietă! 

Ulei vegetal

Procesate și pline de grăsimi, uleiurile vegetale, precum uleiul de floarea-soarelui, pot pune în pericol silueta și totodată procesul de slăbit. De aceea, consultantul în nutriție, Kelsey Mauro, îți recomandă să eviți atât alimentele prăjite, cât și adăugarea uleiurilor vegetale în preparate. Alternative mai sănătoase sunt uleiul de măsline și uleiul de avocado, consumate în cantități limitate. 

Sursă foto: Shutterstock