Probleme cu colesterolul? Scapă natural de această grijă

1 72157 original jpg jpeg

Nivelul ridicat de colesterol este adesea cauzat de stilul de viaţă nesănătos, cum sunt dietele bogate în grăsimi saturate şi lipsa activităţilor fizice. Pentru că el poate duce la probleme grave de sănătate şi chiar fatale, poţi să-l stabilizezi cu remedii din natură.

Colesterolul este o substanţă grasă prezentă în sânge,care este necesară pentru funcţonarea optimă a organismului.  Alţi factori precum obezitatea,fumatul,consumul excesiv de alcool,îmbătrânirea şi anumite boli,ca diabetul zaharat,hipertensiunea arterială,afecţiuni ale rinichilor sau de ficat cresc,de asemenea,riscul de nivelul colesterolului să crească.

Seminţe de coriandru

Cercetări recente au arătat că seminţele de coriandru scad nivelul de colesterol total,colesterol „rău“ şi trigliceridele. Acestea au efecte hipoglicemice şi pot fi utile în ţinerea sub control a diabetului zaharat.

Cum prepari remediul

Adaugă două linguriţe de pudră din seminţe de coriandru la o cană de apă. Fierbe amestecul şi apoi strecoară. Bea câte o cană de două ori pe zi. Poţi să adaugi lapte sau zahăr. Dacă nu ai pudră din seminţe de coriandru,poţi să foloseşti seminţe de coriandru,pe care le macini.

Ceapă roşie

Oamenii de ştiinţă din Hong Kong,după mai multe studii,au ajuns la concluzia că ceaparoşie ajută la reducerea colesterolului „rău“ (LDL) şi că măreşte nivelul colesterolului „bun“ (HDL).

Într-un vas amestecă o linguriţă de suc de ceapă roşie cu una de miere. Bea combinaţia o dată pe zi.

Oţet de mere

Pe lângă faptul că reduce colesterolul total şi trigliceridele,oţetul de mere poate trata o serie de boli,inclusiv refluxul gastroesofagian,tensiune arterială ridicată,gută,infecţii ale tractului respirator superior.

Cum prepari remediul

Toarnă o linguriţă de oţet de mere într-un pahar cu apă. Omogenizează şi bea soluţia de două sau de trei ori pe zi,cel puţin o lună.

Suc de portocale

Consumul a trei pahare de suc de portocaleproaspăt în fiecare zi poate fi de ajutor în reducerea nivelului de colesterol din sânge în mod natural,deoarece este bogat în vitamina C,acid folic şi flavonoide. Un studiu publicat în „American Journal of Clinical Nutrition“ arată că 750 ml de suc de portocale,consumat în fiecare zi,poate creşte colesterolul HDL şi trigliceridele,scăzând raportul LDL / HDL la pacienţii hipercolesterolemici.

Credit foto:www.io9.gizmodo.comRecente

sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg
Cum sa ti mentii urechile curate in mod corect  Sursa imagine shutterstock 1689079585 jpg
2 jpg
haine pentru doamnele cu parul carunt jpg
Efectele secundare ale pastilele pentru somn jpg
Regina adâncurilor, scufundări  sursa   Shutterstock jpg