Probleme cu colesterolul? Scapă natural de această grijă

1 72157 original jpg jpeg

Nivelul ridicat de colesterol este adesea cauzat de stilul de viaţă nesănătos, cum sunt dietele bogate în grăsimi saturate şi lipsa activităţilor fizice. Pentru că el poate duce la probleme grave de sănătate şi chiar fatale, poţi să-l stabilizezi cu remedii din natură.

Colesterolul este o substanţă grasă prezentă în sânge,care este necesară pentru funcţonarea optimă a organismului.  Alţi factori precum obezitatea,fumatul,consumul excesiv de alcool,îmbătrânirea şi anumite boli,ca diabetul zaharat,hipertensiunea arterială,afecţiuni ale rinichilor sau de ficat cresc,de asemenea,riscul de nivelul colesterolului să crească.

Seminţe de coriandru

Cercetări recente au arătat că seminţele de coriandru scad nivelul de colesterol total,colesterol „rău“ şi trigliceridele. Acestea au efecte hipoglicemice şi pot fi utile în ţinerea sub control a diabetului zaharat.

Cum prepari remediul

Adaugă două linguriţe de pudră din seminţe de coriandru la o cană de apă. Fierbe amestecul şi apoi strecoară. Bea câte o cană de două ori pe zi. Poţi să adaugi lapte sau zahăr. Dacă nu ai pudră din seminţe de coriandru,poţi să foloseşti seminţe de coriandru,pe care le macini.

Ceapă roşie

Oamenii de ştiinţă din Hong Kong,după mai multe studii,au ajuns la concluzia că ceaparoşie ajută la reducerea colesterolului „rău“ (LDL) şi că măreşte nivelul colesterolului „bun“ (HDL).

Într-un vas amestecă o linguriţă de suc de ceapă roşie cu una de miere. Bea combinaţia o dată pe zi.

Oţet de mere

Pe lângă faptul că reduce colesterolul total şi trigliceridele,oţetul de mere poate trata o serie de boli,inclusiv refluxul gastroesofagian,tensiune arterială ridicată,gută,infecţii ale tractului respirator superior.

Cum prepari remediul

Toarnă o linguriţă de oţet de mere într-un pahar cu apă. Omogenizează şi bea soluţia de două sau de trei ori pe zi,cel puţin o lună.

Suc de portocale

Consumul a trei pahare de suc de portocaleproaspăt în fiecare zi poate fi de ajutor în reducerea nivelului de colesterol din sânge în mod natural,deoarece este bogat în vitamina C,acid folic şi flavonoide. Un studiu publicat în „American Journal of Clinical Nutrition“ arată că 750 ml de suc de portocale,consumat în fiecare zi,poate creşte colesterolul HDL şi trigliceridele,scăzând raportul LDL / HDL la pacienţii hipercolesterolemici.

Credit foto:www.io9.gizmodo.com



Recente

Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg