Slăbeşte uşor! Te ajută aceste 5 ingrediente de pus în băuturile tale calde!

Câteva dintre ingredientele pe care le foloseşti în bucătărie te-ar putea ajuta să-ţi schimbi stilul de viață şi să stimulezi scăderea în greutate.

image

Greutatea corporală este un factor important în sănătatea și bunăstarea ta generală. Supraponderabilitatea te poate expune unui risc semnificativ crescut pentru diferite boli serioase. Obezitatea se numără printre cauzele diabetului de tip 2 şi ale altor complicații date de acesta.

Grăsimea viscerală în exces din jurul taliei a fost legată de boli de inimă și chiar de cancer. Cu toate acestea, pierderea în greutate poate fi dificilă şi necesită multe schimbări în obiceiurile noastre de viață, cum ar fi dieta și exercițiile fizice.

Experții citaţi de Express.co.uk sugerează că ar exista o modalitate de a accelera sau stimula slăbirea, cu ajutorul unor ingrediente care se pot adăuga în băuturi.

Lămâia şi cafeaua

Ceaiul de lămâie a fost multă vreme un favoritul celor care îşi doreau să slăbească, iar cafeaua cu lămâie este o nouă modalitate de a avea parte de efectele benefice ale lămâii. Iată ce spun experţii: „Lămâia este un ingredient cunoscut pentru eliminarea toxinelor care, de asemenea, poate întări sistemul imunitar și reduce bolile de inimă, datorită accelerării metabolismului. Lămâile sunt bogate în vitamina C, care susţine arderea grăsimilor din organism, în timp ce cafeaua poate stimula țesutul adipos, care joacă un rol cheie tot în arderea caloriilor.”

Vezi şi: De ce n-ar trebui să-ţi bei cafeaua dintr-o cană roşie?

Scorţişoara

Acest condiment are o aromă deosebită, dar şi efecte benefice pentru sănătate. Scorțișoara conține antioxidanți, are proprietăți antiinflamatoare și normalizează nivelul glicemiei. Nu trebuie decât să presari puţină în cafea sau ceai pentru a te bucura de aroma ei şi să slăbeşti mai uşor.

Cardamomul

Acest condiment asiatic conferă un gust distinct și exotic cafelei tale. Are mai multe efecte benefice pentru sănătate, inclusiv pentru digestie și îmbunătăţeşte metabolismul. Ia puţină pulbere de cardamon şi presar-o în cafea.

Te-ar mai putea interesa: Este sănătos să îți bei cafeaua cu lapte? Adevărul despre această combinație!

Uleiul de nucă de cocos

Un stop de ulei de nucă de cocos în cafea îi poate oferi o textură cremoasă și o aromă subtilă. Nuca de cocos este cunoscută pentru proprietatea de a arde grăsimile. Încearcă şi tu această metodă!



Recente

femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg