Top 3 aparate de îngrijire personală preferate de femei

În viața femeii moderne nu mai există astăzi timp pentru neprevăzut. Agenda zilnică, chiar dacă este electronică, fizică sau mentală, este mereu plină, motiv pentru care am învățat să ne organizăm task-urile în așa fel încât să le ducem pe toate la bun sfârșit și să căutăm cea mai eficientă soluție pentru fiecare situație apărută.

image

Chiar dacă ne plângem adesea de lipsa timpului, de faptul că suntem într-o continuă alergătură, asta nu înseamnă că avem motive pentru a ne neglija. Atât corpul, cât și sufletul nostru au adesea nevoie de atenție, pentru a ne putea oferi un echilibru mult dorit în viața noastră.

Astfel, orice femeie are nevoie periodic să se tundă, să se epileze și să-și facă manichiura și pedichiura. Fiind activități repetitive, fiecare dintre noi ne căutăm persoana potrivită pentru o colaborare de lungă durată. De multe ori, în tot acest timp petrecut la specialist, legăm și o relație amicală, asociind aceste activități cu timpul liber petrecut pentru a ne oferi o stare de bine.

Citește și Aceste măști din ingrediente naturale te scapă de punctele negre!

În anii petrecuți în pandemie, din cauza restricțiilor, tot mai multe femei au trebuit să găsească soluții alternative, dat fiind faptul că interacțiunea socială a fost extrem de rară, saloanele de înfrumusețare fiind închise.

Dacă în privința tunsorii nu multă lume a îndrăznit să intervină din proprie inițiativă și a preferat să aștepte până la ridicarea restricțiilor, în privința epilării și îngrijirii unghiilor, piața acestor produse a cunoscut o creștere semnificativă a vânzărilor.

Producătorii au dezvoltat în ultimii ani tot mai multe produse ce promit să te ajute să ajungi la rezultatele obținute la salonul de înfrumusețare chiar la tine acasă, având nevoie doar de puțină îndemânare.

Astfel, iată care sunt produsele alese tot mai des de femeile care doresc să restrângă numărul vizitelor la salon.

Epilatorul IPL

Epilatul este activitatea pentru care trebuie să ne facem timp, fără doar și poate. Dat fiind faptul că multe femei au apelat deja la epilarea definitivă efectuată în saloanele de specialitate, era o chestiune de timp până când producătorii să aducă pe piață un aparat de epilat IPL care să aducă rezultate extrem de mulțumitoare.

Deși era pe piață de ceva timp, în ultimii ani popularitatea acestui tip de epilator a crescut fulminant, fiind ales de către femeile ce vor să scape de firele de păr nedorite, dar fără durere și timp petrecut în trafic către salonul preferat.

Lampa UV pentru unghii

Deoarece majoritatea femeilor au renunțat la ojele clasice, ce rezistau prea puțin pe unghii și implicau mersul des la salon, producătorii au înțeles nevoile femeilor și au adus pe piața ojele semipermanente și gelurile. Acestea au dus manichiura la un cu totul alt nivel, motiv pentru care au devenit preferatele femeilor moderne de peste tot.

Vezi și Epilarea perfectă, la tine acasă

Cu puțină răbdare și îndemânare, oricine își poate face acasă o manichiură semipermanentă, având disponibile pe piață toate produsele necesare pentru aceasta.

Dispozitivul sonic de curățare facială

Periile electrice pentru curățarea tenului sunt folosite de ceva ani, iar cele care s-au îndrăgostit de acest produs au trecut deja la următorul pas. Dispozitivul sonic de curățare facială elimină impuritățile, reduce ridurile superficiale și aduce luminozitate tenului, lucruri pe care orice femeie le dorește și de care avea parte după fiecare vizită la salonul de înfrumusețare.

Te poate interesa și Cum să îţi faci propria loţiune de curăţare facială

Lipsa de timp este problema principală a oamenilor în zilele noastre, însă, din fericire, tehnologia avansează cu pași suficienți de repezi pentru a întâmpina nevoile noastre. Astfel, cu puțină bunăvoință putem să găsim soluții ce ne fac viața mai ușoară și, de asemenea, ne oferă o stare de bine, având grijă de corpurile noastre.

Sursa foto: Shutterstock