9 tipuri de durere şi semnificaţiile lor

1 74076 original jpg jpeg

Este cunoscut faptul că emoţiile se află în strânsă legătură cu sănătatea. Nu ignora aceste semne care îţi pot arăta cauzele din spatele durerilor pe care le ai.

Durerea de cap

Dacă acumulezi foarte mult stres în timpul zilei,este foarte probabil să ajungi să ai dureri de cap. Ca să eviţi apariţia durerii şi să scapi de ea,trebuie să faci orice ştii că te relaxează.

Durerea de gât

S-a constatat că acest tip de durere este în strânsă legătură cu incapacitatea de a ierta. Dacă vrei să îţi schimbi viaţa într-un mod pozitiv,gândeşte-te mai puţin la lucrurile care nu îţi plac şi concentrează-te mai mult pe lucrurile importante,care îţi fac plăcere.

Durerea de umăr

Dacă ai dureri în zona umerilor,ar putea fi din cauza bagajului emoţional pe care îl cari cu tine. Nu te mai gândi la problemele pe care le ai,ci în schimb caută soluţii ca să le rezolvi.

Durerea de spate

De obicei este asociatăcu teama de singurătate,cu sentimentul că nu eşti iubită. Dacă vrei să faci o schimbare,caută prezenţa oamenilor de calitate,care te pot face să zâmbeşti şi să vezi lucrurile într-un mod pozitiv.

Durerea în zona lombară

Le poţi avea dacă întâmpini probleme cu banii. Fă-ţi un plan de a economisi banii şi fii conştientă că dacă te stresezi nu rezolvi nimic.

Durerea de cot

În momentul în care trebuie să faci schimbări majore în viaţa ta,te poate durea cotul. Nu mai sta pe gânduri şi acţionează în sensul potrivit ţie.

Durere de mână

Durerea de mână poate spune multe despre oameni. Dacă şi tu o ai,înseamnă că eşti puţin egoista cu ceilalţi. Dacă încerci să faci ceva nou şi păstrezi legătura cu prietenii tăi,vei scăpa de durerea nedorită.

CIteşte şi:Durerea de braţe-când ar trebui să te îngrijorezi

Durerea de şold

Durerea de şold este asociată cu frica. Încearcă să preiei controlul asupra vieţii tale şi să iei decizii curajoase.

Durerea de genunchi

E cazul să te gândeşti serios dacă nu acorzi prea multă atenţie ego-ului tău. Caută să-i ajuţi pe ceilalţi şi vei observa schimbări majore în viaţa ta.

CIteşte şi:Sucul care reduce instant durerea de cap

Sursă foto:sustainhealth.com