Întinerirea vaginală: cui i se potriveşte şi în ce constă

1 70981 original jpg jpeg

Opţiune din ce în ce mai populară printre femeile din toată lumea, rejuvenarea vaginală este o intervenţie estetică ce remodelează aspectul organului genital feminin.

Rejuvenarea vaginală combină de obicei două proceduri:vaginoplastia („strângerea“ vaginului) şi vulvaplastia (remodelarea vulvei sau a labiilor). Pentru persoanele care doresc o remodelare a vaginului după naştere,pierderea semnificativă în greutate sau îmbătrânirea,întinerirea vaginală le dă încredere şi confort. Unde mai pui că nu puţini sunt specialiştii care susţin că întinerea vaginului duce la experienţe sexuale intense.

Deşi este adevărat că ţesuturile vaginalese pot întinde pe cale chirurgicală,numeni însă nu poate  garanta că,în urma remodelării vaginului,persoana în cauză va avea libidoul crescut, din moment ce dorinţa,excitaţia şi orgasmul sunt răspunsuri complexe,foarte personale,condiţionate de factori emoţionali,spirituali şi interpersonali.

Eşti o bună candidată pentru întinerirea vaginală?

Următoarele motive ar trebui să te ghideze dacă merită sau nu să apelezi la această procedură: 

 • Ai cicatrici ca urmare a unor intervenţii chirurgicale genitale anterioare;
 • Ai incontinenţă urinară de stres şi doreşti să combini un lifting vaginal cu o procedură de corecţie.
 • Doreşti un contur mai elegant,mai rafinat al labiilor şi a vulvei.
 • Dacă ai o stare bună de sănătate,o atitudine pozitivă şi aşteptări realiste,cel mai probabil eşti o bună candidată pentru această procedură.

Reguli de respectat înainte de operaţie

Înainte de intervenţie,medicul îţi va da instrucţiunile preoperatorii. Important este ca înainte de procedură să nu mai fumezi,pentru a permite ca ţesutul să se vindece mai repede. Totodată,evită să iei aspirină,anumite medicamente antiinflamatorii şi unele pe bază de plante care pot provoca sângerări.

Indiferent de tipul de intervenţie chirurgicală la care urmează să fii supusă,hidratarea este foarte importantă înainte şi după operaţie.

Cum se efectuează procedura

Majoritatea procedurilor vaginale se fac cu laser;chirurgul este cel care va discuta tehnica cea mai potrivită pentru tine. Laserul este folosit foarte mult ca un bisturiu şi permite un rezultat estetic precis,cu mai puţină sângerare. Ţesutul extra va fi eliminat,iar inciziile vor fi suturate în interiorul vaginului.

Imediat după întinerirea vaginală

Pot exista unele vânătăi şi umflături în zona intimă,în perioada postoperatorie. În plus,este posibil să ai un disconfortminor,care poate fi controlat prin medicaţie. Odihna este imporatntă în ziua intervenţiei chirurgicale. Vei putea să revii la muncă după cinci-şapte zile. Cât priveşte relaţiile intime,ele trebuie evitate 30 de zile.Recente

Samsung sau iPhone Iată ce telefon ți se potrivește mai bine în funcție de nevoile tale de zi cu zi! jpeg
par carut jpg
caine, fructe, cirese jpg
Ochi hazel jpg
shutterstock 418125508 jpg
Piele sanatoasa, fructe jpg
Sapunuri care alunga insectele tantarii Sursa foto Pixabay jpg
masina de spalat vase jpg
lampi led unghii jpg
cumsedepisteazacanceruloral jpg
shutterstock 1746013364 jpg
exfoliant fata xpertbeauty jpg
Pleci la shopping 5 lucruri pe care sa le alegi cu maxima atentie jpg
shutterstock 1433984846 jpg
7 moduri mai putin stiute prin care iti protejezi rinichii Sursa foto shutterstock 1922026235 jpg
Tort de ciocolata cu cirese Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește sursa  Shutterstock jpg
casa bântuită foto  Shutterstock jpg
Pui souvlaki Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg