Simptome neobişnuite care anunţă probleme cardiace

1 73073 original jpg jpeg

Există câteva simptome care anunţă probleme cardiace, însă de multe ori nu sunt luate în calcul. Pentru a preveni afectarea inimii, iată de ce trebuie să ţii cont neapărat.

Durere care radiază în umărul stâng

Unul dintre simptomele care anunţă declanşarea unui infarct este durerea care apare la nivelul umărului stâng.

Aciditate

De multe ori,aciditatea este un simptom care este ignorat,însă în anumite momente poate anunţa un infarct. Dacă aciditatea este severă,cel mai bine este să consulţi un medic pentru a afla dacă eşti predispusă sau nu la infarct.

Durere de gât

În unele cazuri,durerea de gât poate fi un semnal de alarmă,mai ales pentru persoanele care au probleme cu inima.

Oboseală

Dacă ai observat că în ultimul timp oboseşti din ce în ce mai rău,cu toate că nu depui prea mult efort fizic,este timpul să mergi la un consult cardiologic pentru a te asigura că inima ta nu are de suferit.

Ameţeli

Când creierul nu primeşte suficient sânge,te poţi confrunta cu o senzaţie accentuată de ameţeală. Această problemă are legătură,de cele mai multe ori,cu existenţa unei afecţiuni cardiace.

Tuse constantă

Dacă ai o tuse seacă care persistă mai mult de două săptămâni,există riscul să ai o problemă cardiacă . Acest simptom poate fi o consecinţă a faptului că inima nu mai funcţionează în mod corespunzător şi transportă sânge înapoi în plămâni şi nu către celelalte organe ale corpului.

Glezne şi încheieturi umflate

Dacă ai gleznele şi încheieturile umflate,există un risc ca inima ta să nu mai pompeze sângele în mod eficient,ducând astfel la inflamarea venelor de la nivelul picioarelor şi mâinilor.