Truc viral pe TikTok. Aşa ştii dacă un pantalon are mărimea ta fără să probezi!

Probarea hainelor este un chin pentru mulţi când vine vorba de cumpărături. Este posibil să nu ai nici spaţiul necesar pentru a te dezbraca sau cozile lungi din zilele aglomerate.

image

Deși este adevărat că există piese vestimentare precum jachetele, fustele sau rochiile pe care le poţi proba rapid, nu se aplică în cazul pantalonilor, a blugilor. Este una dintre cele mai dificile piese vestimentare când vine vorba de a obține mărimea potrivită.

Pentru ca alegerea unor blugi într-un magazin să nu mai fie un chin, îţi arătăm cum să cumperi pantaloni fără a fi nevoie să-i încerci înainte. Este un truc care a devenit viral pe TikTok și toți cei care l-au testat au spus că este util.

Secretul optării pentru o pereche de pantaloni potrivită este să înfășori talia cu nasturi a pantalonilor în jurul gâtului și, dacă cele două capete se ating, este mărimea ta.

Vezi și: A spăla sau a nu spăla hainele noi înainte de purtare?

Dacă nu se ating, are o mărime prea mică pentru tine, iar dacă este prea mare, îţi vor fi largi. Este un truc simplu și foarte rapid, care îţi va salva mult timp.

Te-ar mai putea interesa: Unde se aruncă hainele bogătașilor. Groapa de gunoi care se vede din spațiu

O altă posibilitate de a şti ce pereche de pantaloni ţi se potrivesc este că plasezi un capăt al taliei pantalonilor la buric și pe celălalt în centrul spatelui. Dacă ajunge în punctul din spate, este mărimea ta.

FOTO: Shutterstock