Tunsori pe care toţi le vor cere în 2024. Vezi care ţi se potriveşte!

Noul an este momentul perfect pentru a încerca ceva nou, cum ar fi un look nou. Gama de stiluri noi în tendințe pentru anul 2024 te-ar putea face să te gândeşti serios să îndrăzneşti o tunsoare diferită.

image

Săptămânile modei din întreaga lume au prezentat coafuri noi îndrăznețe pe podiumuri. Între timp, celebritățile au avut o varietate de tunsori şi apariţii interesante, de la coafurile clasice din anii '70 la mini-mullet. Numeroase coafuri retro au devenit populare în anii 2020, dar anul 2023 a fost, fără îndoială, anul tunsorii bob. Deși mai multe tunsori concurează pentru primul loc în 2024, versiunea celor mai populare tunsori va fi mai elegantă și mai subtilă decât în anii precedenți. Drama boburilor clasice va fi alungată de straturi și contururi, iar tunsoarea pixie va fi modificată puţin prin adăugarea unor bucle feminine.

Bob puţin diferit

Nu este surprinzător că tunsoarea bob continuă să fie populară, având în vedere că are o întreținere relativ redusă. Anii '90 s-au întors în mare măsură în 2023, de la bob drept, în colţuri până la tunsori ultra-stratificate. Cu toate acestea, s-a remarcat bobul de supermodel din anii '90. Acest bob până la bărbie diferă de unul clasic prin straturile voluminoase, care amintesc de Cindy Crawford. Bob-ul asemănător celui al Umaei Thurman în „Pulp Fiction” se remarcă şi el. Acest bob drept este îmbinat cu răsuciri la capete cu un ondulator, pentru un aspect elegant și retro. Deși necesită puțin mai multă întreținere, aspectul merită timpul suplimentar în fața oglinzii.

Pixie ondulat

Tunsorile din 2024 vor fi legate de păstrarea unei întrețineri reduse sau cât mai simple. Hairstylista din Los Angeles Sunnie Brook propune tunsoarea pixie cu onduleuri pe care o denumeşte „the Swish”. Acest aspect ondulat actualizează coafura pixie cu un breton ondulat care aduce un plus de volum și dramatism în ciuda tunsorii scurte.

Te-ar mai putea interesa: Uite cum poți obține bucle lejere chiar la tine acasă!

Această tunsoare este ideală pentru părul ondulat şi combină aspectul îndrăzneț de pixie cu un detaliu feminin. Cere stilistului să-ți modeleze părul astfel încât cele mai lungi straturi să cadă în fața feței tale.

Breton lung

În 2024, părul lung va fi în general în tendințe. Vor fi în trend tunsorile cu bretoane lungi încadrate cu păr subtil stratificat care se extinde pe umeri. Este şi tunsoarea preferată a unor celebrități precum Dakota Johnson și Kendall Jenner, care au asortat-o la îmbrăcăminte senzuală și croiuri lungi.

Dakota Johnson foto  Shutterstock jpg

La fel ca multe dintre tendințele de coafură din 2024, bretonul lung necesită o întreținere redusă, necesitând foarte puțină îngrijire pentru cei care au un păr drept sau puţin ondulat. Pentru a obține aspectul retro complet, bretonul ar trebui să fie puțin rar și firav la capete, dezvăluind puțin fruntea.

Vezi şi: Nu ştii ce coafură te avantajează? Vezi ce spun astrele!

Mixie sau wixie

Două variante similare ale tunsorii pixie vor fi în vogă în 2024. Le-am putea numi „remixuri”. Este vorba despre mixie, o tunsoare plină, mai lungă în spate și scurtă în față. Unele persoane pot să încerce un mixie cu breton retro asemănător anilor '70, precum cel al actriţei Ursula Corbero.

image

Coafura devine populară, întrucât este versatilă, şic, tinerească. Este tipică unui rockstar rebel. Privită din faţă, este elegantă, iar în partea din spate are un aspect rebel. Iată ce o face o tendință care începe să fie adoptată tot mai mult şi în acest an! Este o adevărată declarație a oricui vrea să arate că este gata să preia controlul asupra propriei vieţi.

Cealaltă variantă a acestui aspect este wixie, o tunsoare pixie mai lungă, uşor de întreţinut datorită aspectului ciufulit. Această versiune texturată a pixie-ului este potrivită pentru multe texturi diferite de păr. Fie că este vorba despre wixie, mixie sau vreun alt remix mai lung, coafurile de tip pixie, mai lungi vor fi la modă mulţi ani de acum încolo.

FOTO: ShutterstockRecente

Rulada cu nuci si scortisoara Sursa foto shutterstock 1679665513 jpg
slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit jpg
Gogosi cu mas si scortisoara Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă foto  Shutterstock jpg
Briose cu mere sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg