Bine ai venit la şcoala jucăriilor!

1 52643 original jpg jpeg

” Ce bine îmi pare să vă cunosc! Eu sunt prinţesa porcuşor KLAPPAR. Îmi place să mă plimb în parc, să dansez şi să citesc. Dar cel mai mult imi place să colorez. Cred că vreau să mă fac pictoriţă când o să fiu mare. Dar ca să-mi îndeplinesc visul trebuie să învăţ. Aşa că m-am decis. Vreau să merg la şcoală! Eu fac parte din marea familie a Jucăriilor de Pluş şi dăm glas dorinţelor copiilor din ţările aflate în curs de dezvoltare. Copiii au nevoie de o educaţie de calitate pentru a-şi îndeplini visele.”

Prin campania anuală a Jucăriilor de Pluş,compania IKEA sprijină Salvaţi Copiii şi UNICEF să ofere acces la educaţie,copiilor din ţările aflate în curs de dezvoltare. Pentru fiecare jucărie de pluş cumpărată în perioada 4 noiembrie-29 decembrie 2012,IKEA Foundationdonezi 1 euro pentru educaţia copiilor prin programele susţinute de UNICEFşi Salvaţi Copiiidin România şi din întreaga lume.

cd91b4713a6be2ef895652697277c8cc jpg jpeg

Magazinul IKEA din Bucureşti se alătură pentru al treilea an consecutiv campaniei internaţionale anuale a Jucăriilor de Pluş. Iarna trecută campania a dus la strângerea a 56.405 euro.

În lume,campania Jucăriilor de Pluş se desfăşoară încă din 2003. De atunci şi până în prezent,IKEA Foundation a donat 47,5 milioane euro bani care au ajutat opt milioane de copii,din aproape 40 de ţări. De exemplu,în toamna aceasta,1,8 milioane de euro au fost donaţi proiectului „Şanse egale pentru toţi copiii,într-o societate fără discriminare”,desfăşurat de Salvaţi Copiii România.

8e241ba299f9d18e20dc059f8e8e0d4d jpg jpeg

Pe lângă jucăriile VANDRING,BARNSLIG,GOSIG,FABLER,LEKKMRAT şi TORVA,familia jucăriilor de pluş are trei noi membri:ariciul,ursulşi bufniţa. Ele încurajează curiozitatea copiilor şi grija lor pentru natură şi mediu. Aceste animăluţe apar şi pe diferite modele de textile VANDRING,create de designerul Ann-Cathrine Sigrid Ståhlberg.

Le mulţumim clienţilor şi angajaţilor companiei IKEA din România şi din întrega lume,precum şi IKEA Foundation care,prin susţinerea Campaniei Jucăriilor de Pluş,ajută la atingerea obiectivului mileniumului de a asigura acces la educaţie primară pentru toţi copiii. Prin iniţiativa “Şcoli pentru Africa”,  baieţii şi fetele de pe acest continent au şansa să meargă la şcoală,să se bucure de o educaţie de calitate şi să reuşească în viaţă”,a declarat Sandie Blanchet,Reprezentantul UNICEF în România.

9c82550d1002368a59286275285445a3 jpg jpeg